Sådan tilsluttes printere til en trådløs netværksrouter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find Ethernet-porten bag på printeren. Se printerens brugervejledning, hvis du ikke kan finde porten alene.

2.

Sæt plastikstikket i slutningen af ​​Ethernet-kablet i printerens Ethernet-kabel port.

3.

Find rækken af ​​Ethernet-porte på bagsiden af ​​den trådløse router. Se routerens brugervejledning, hvis du har problemer med at finde Ethernet-portene.

4.

Sæt plastikstikket i den ledige ende af Ethernet-kablet i en ledig port på router.

Tips og advarsler

  • Disse anvisninger gælder for tilslutning af en printer til en trådløs router til netværksformål, men du skal stadig konfigurere din computer til at arbejde med printeren. For at gøre det skal du gå til 'Start u0026 gt; Printere' og 'Enheder u0026 gt; Tilføj en printer' for at åbne guiden til installation af printerinstallation.
  • Denne proces kan variere afhængigt af printerens mærke og model eller router.Hvis du har brug for specifikke oplysninger om din router eller printermodel, skal du læse brugerdokumentationen, der fulgte med den. Yderligere oplysninger finder du hos producentens tekniske support.
  • Netværksprintere er dem, der er tilsluttet et trådløst netværk. Ved at 'netværk' en printer kan du give flere computere adgang til det via det trådløse netværk. Netværk kræver en fysisk forbindelse mellem printeren og routeren. Når du har tilsluttet printeren til en trådløs router, kan en computer installere netværksprinteren til sine indstillinger via installationsguiden.