Sådan aktiveres Bluetooth-tjenester på min pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at din computer har en Bluetooth-adapter. Åbn menuen 'Start' og klik på ikonet 'Kontrolpanel'. Klik på 'Ydelse og vedligeholdelse', efterfulgt af 'System'. Klik på fanen 'Hardware' i vinduet Systemegenskaber. Klik på 'Enhedshåndtering' og udvid ikonet 'Bluetooth-enheder' for at angive Bluetooth-funktionen. En af de anførte enheder angiver, at din pc har Bluetooth-kapacitet.

2.

Tænd for Bluetooth-adapteren. På mange bærbare computere og pc'er er det angivet på ydersiden af ​​computeren eller via en funktionstast på tastaturet, der viser Bluetooth- eller trådløs logo.

3.

Højreklik på Bluetooth-ikon i proceslinjen på højre side af proceslinjen. Vælg 'Start Bluetooth-enhed' fra pop op-menuen.

4.

Test Bluetooth-forbindelsen. Højreklik på Bluetooth-ikonet i systembakken, og vælg 'Quick Connect' for enheder, der allerede er tilføjet, eller 'Tilføj en Bluetooth-enhed' for at starte guiden til konfiguration af Bluetooth. Når du er parret, kan din pc nu interagere med Bluetooth-enheder.

Bluetooth er trådløs trådløs teknologi, der bruges til at overføre data mellem elektroniske enheder. Sådanne enheder omfatter pc'er, mobiltelefoner, headset, digitale kameraer og printere. Det kan eliminere behovet for ledninger i bestemte forbindelser, hvilket betyder, at enheder hurtigt og nemt kan tilsluttes en pc til at overføre oplysninger. Dette kan omfatte fotos, musik og voice kommunikation til at foretage webopkald.