Sådan installeres Remote Desktop Windows 2000 Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start din webbrowser og naviger til det link, der er angivet for dig i afsnittet Referencer.

2.

Klik på downloadlinket på højre side af siden mærket 'msrdpcli.exe.' Dette vil medføre en ny dialogboks, der beder dig om at vælge en placering på harddisken for at gemme downloaden.

3.

Vælg en placering og klik på 'Gem'. Dette vil starte overførslen af ​​installationsfilen til Remote Desktop Connection.

4.

Start filen, når den er færdig med at downloade. Følg vejledningen på skærmen for at starte den automatiske installationsproces. Når processen er færdig, skal du muligvis genstarte din computer for at fuldføre installationen.

Microsoft Windows Remote Desktop er en praktisk lille funktion, som Microsoft startede med i deres operativsystemer, der starter med Windows XP. Det giver dig i det væsentlige mulighed for at oprette forbindelse til en anden computer eksternt med det formål at se og dele filer, så længe begge computere har fjernbetjening aktiveret og har en aktiv internetforbindelse. Selvfølgelig, hvis du kører en tidligere version af Windows, bliver du nødt til at hoppe igennem et par flere hoops for at få det til at fungere, fordi det ikke er inkluderet på noget Windows-operativsystem før XP. Heldigvis har Microsoft lavet Remote Desktop en downloadbar funktion gratis, og det er endda rimeligt nemt at installere.