Sådan konfigureres D-Link DSL G604T

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​DSL-modemet, og sæt den anden ende i en Ethernet-port på din computer.

2. < / p>

Åbn en internetbrowser og indtast 'http://10.1.1.1' i adresselinjen.

3.

Indtast 'admin' som brugernavn og adgangskode. Klik på 'OK'.

Klik på knappen 'Kør guiden', og klik derefter på 'Næste'.

5.

Indtast en adgangskode i feltet 'Ny adgangskode', der er svært at gætte, men det er nemt at huske. Gentag det i feltet 'Bekræft adgangskode' og klik på 'Næste'. Dette er den adgangskode, du vil bruge til at logge på routers konfigurationsside i fremtiden.

6.

Vælg din tidszone fra rullemenuen på den næste skærm og klik på 'Næste'.

7.

Vælg 'PPPoE' eller PPPoA 'fra rullemenuen for forbindelsestype på næste skærmbillede. Din internetudbyder bør have fortalt dig hvilken type forbindelse du skal vælge.

8.

Indtast brugernavn og adgangskode til din internetkonto, du har fået hos din internetudbyder, når du signerede op. Klik på 'Næste'.

9.

Marker feltet 'Aktivér trådløst LAN', hvis du vil bruge et trådløst netværk, og klik derefter på 'Næste'.

10.

Indtast det navn, du vil have, at dit trådløse netværk skal have i 'SSID' boksen og vælg en kanal fra rullemenuen 'Kanal'. Hvis du ikke er sikker på hvilken kanal der skal bruges, skal du bruge standardkanalen.

11.

Kontroller knappen 'Shared Key' i linjen 'Autentificering' og 'Aktiveret' 'WEP' -linjen for at aktivere trådløs sikkerhed på dit netværk.

12.

Indtast en anden adgangskode, der er let at huske, men svært at gætte i adgangskassefeltet. Dette er adgangskoden computere bruger til at logge ind på det trådløse netværk. Klik på 'Næste'.

13.

Klik på knappen 'Genstart' i vinduet 'Opsætning afsluttet' for at gemme og anvende dine indstillinger. Når skærmen siger 'Enheden er genstartet', er din D-Link G604T blevet konfigureret.

D-Link DSL-G604T fungerer som et DSL modem og trådløst netværk router. På grund af sin dobbelte funktion er det lidt mere kompliceret at oprette end enten et DSL-modem eller en trådløs router, der er alene. Men G604T har en installationsguiden installeret på routeren selv, der hjælper dig med at konfigurere den.