Sådan nulstilles et Windows Domain Administrator Password

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på Windows-serveren ved hjælp af administratorkontoen og den nuværende adgangskode. Klik på Windows 'Start' knappen og indtast 'cmd' i tekstboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne kommandoprompten.

2.

Indtast 'netbruger /?' ind i kommandoprompten og tryk på 'Enter'. Dette viser dig en liste over muligheder for kommandoen 'ny bruger', som ændrer kontoadgangskoder på servermaskinen.

3.

Indtast 'netbrugeradministrator *' citater) i prompt og tryk på 'Enter.' Dette beder dig om en ny administratoradgangskode.

4.

Indtast den nye adgangskodeværdi i prompt og tryk på 'Enter.' En bekræftelsesmeddelelse vises. Indtast adgangskoden en gang, og tryk på 'Enter' for at afslutte ændringerne.

Windows-domæneadministratoren har fuld kontrol over server- og klientmaskinerne på dit netværk. På grund af dette er det vigtigt at holde domænekontoen sikker. En måde at holde det sikkert på er at ændre adgangskoden ofte. Du ændrer administratoradgangskoden i kommandoprompten til Windows Server. Dette er en bekvem og hurtig måde at ændre adgangskoden på.