Sådan opretter du en Wi-Fi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg et blad avis på et bord. Stå kaffekande på avisen. Mål tre inches op fra bunden. Hammer et negle halvvejs gennem kaffekanten på tre tommer mærket.Afskær den kvindelige ende af Pigtail N-adapteren med saks. Separér de to ledninger i enden med fingrene. Strip en halv tommer isolering fra enden af ​​hver af ledningerne med trådstrimmerne.

2.

Opvarm loddejernet i 10 minutter. Pak den udsatte ende af en af ​​de to ledninger, der er fastgjort til Pigtail N-adapteren rundt om spidsens hoved. Påfør en dråbe lødder til spidsens hoved, hvor den indpakket ledning er. Lad loddet køle i et minut. Hammer neglen helt ind i dåsen.

3.

Løsn enden af ​​den anden ledning, der er fastgjort til Pigtail N-adapteren på siden af ​​dåsen ved siden af ​​neglen. Lad loddet køle i et minut. Tag stikket ud.

4.

Anbring Wi-Fi-antennen, du har lavet ved siden af ​​enheden, der får Wi-Fi-signalet, f.eks. En bærbar computer. Fjern stikket på det trådløse kort, der er i en stik på enheden, ved hjælp af din fingernegle. Tilslut stikforbindelsen til Pigtail N-adapteren til det trådløse kort. Drej den åbne ende af din Wi-Fi-antenne i den generelle retning af Wi-Fi-senderen.

Tips og advarsler

  • Brug arbejdshandsker, når du bruger loddemåleren for at beskytte dine hænder.
  • En Wi-Fi-antenne modtager et trådløst signal og sender det til den enhed, der har adgang til internettet. En Wi-Fi-antenne kan oprettes fra et par husholdningsartikler sammen med en del fra en hobbybutik eller en elektronikbutik. Værktøjer, der ofte findes i de fleste husstande, er også nødvendige, ligesom det er voksenovervågning, hvis et barn er involveret. Wi-Fi-antennen, der oprettes, fungerer så effektivt som enhver købt i en butik.