Sådan tilslutter du en Ethernet-adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opret forbindelse på skrivebordet

1.

Sluk for strømmen og tag stikket ud af skrivebordet.

2.

Fjern skrivebordets yderbeklædning for at vise bundkortet fastgjort til rammen indeni. Brug en skruetrækker til at tage skruerne ud, der fastgør dækslet til rammen, men pas på ikke at skrue hele enheden, rammen og alt sammen. Skruerne er som regel på bagsiden og siden af ​​skrivebordet. Moderne stationære computere har skruer, der kan skrues med hånden. Se i brugermanualen til skrivebordet for detaljerede instruktioner om, hvordan du fjerner dækslet.

3.

Sæt Ethernet-adapteren i en ubrugt PCI-stik på bundkortet. Ethernet-adapteren har normalt et lille og stort stik; match dem til PCI slot. PCI slot er beige i farve, og det er almindeligt for desktops at have mindst to sider ved siden. Den ene ende af slidsen er tæt på bundkortet på bundkortet bag på skrivebordet, så Ethernet porten er tilgængelig efter at dækslet er lagt tilbage på sagen. Se i Ethernet-adapterens manual for detaljerede instruktioner.

4.

Sæt dækslet tilbage på skrivebordet. Sæt skrivebordet tilbage i stikkontakten, og tryk derefter på tænd / sluk-knappen for at tænde for det. Vent, mens Windows registrerer, at Ethernet-adapteren er tilsluttet.

5.

Indsæt installations-cd'en i skrivebordet, og følg instruktionerne på skærmen for at installere driverne. Overvåg skærmen, indtil processen er færdig.

6.

Slut Ethernet-kablet fra routeren eller modemet til adapteren, og vent på, at den automatisk kan mærke internettet og etablere en forbindelse .

Tilslut til en bærbar computer

1.

Sæt Ethernet-adapteren i pc-kortpladsen. Slotten er normalt på siden af ​​den bærbare computer, og den er tynd og bred. Slottet er normalt dækket af en dør, der svinger indad på et hængsel, når kortet er indsat eller døren skal trækkes åben for hånden, før kortet kan indsættes. Se brugervejledningen til pc'en for at få oplysninger om dens pc-kortspor.

2.

Vent til Windows-operativsystemet til at registrere adapteren. Du får vist pop op-advarsler om skærmen som dette finder sted. Indsæt software-cd'en, hvis Windows beder dig om det, men driverprogrammet kan automatisk installeres uden brug for yderligere software.

3.

Tilslut Ethernet-kabel fra routeren eller modemet til adapteren, og vent på, at den automatisk mærker internettet og etablerer en forbindelse.

Tips og advarsler

  • Kontakt din Internetudbyder eller den person i din husstand, der administrerer internet hardware og service (netværksadministrator) for at få hjælp til oprettelsen af ​​en forbindelse.
  • Vær forsigtig, når du åbner din computer computer sag. Overvej at bruge et antistatisk armbånd for at minimere elektrostatisk chok, der kan beskadige de interne komponenter.
  • Højhastighedsforbindelser bliver mere tilgængelige uanset hvor du bor. Internetudbydere (ISP) gør installationen og serviceleveringen kundevenlig, og alt du skal bekymre dig om er din personlige computer. Du har som minimum brug for en Ethernet-adapter eller et netværkskort (NIC), der er installeret på pc'en, for at kunne bruge højhastigheds-internet. Det er hurtigt og nemt at installere en Ethernet-adapter.