Hvordan tilslutter jeg en pc-kortadapter til en Wi-Fi?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt pc-kortadapteren i en 'CF-kort' eller 'CardBus' -stik i din bærbare computer. Hvis du ikke er sikker på, hvor sporet er placeret, skal du kontakte din bærbare computer manual. Sporet er normalt på bagsiden af ​​den bærbare computer.

2.

Placer Installationsprogrammet / driveren starter automatisk, ellers klikker du på 'Start' og derefter 'Computer' eller 'Denne computer.' Dobbeltklik på cd-dvd-drevet, og følg derefter de instruktioner, der vises på skærmen, indtil du fuldfører installationsprocedurerne.

3.

Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Tænd computeren og derefter kontroller ikonet 'Netværksforbindelser' i dit 'Systembakke' for tilgængelige trådløse netværk ('Systembakke' findes i nederste højre hjørne af din skærm). Alternativt kan du åbne vinduet 'Kontrolpanel' og derefter 'Netværksforbindelser' 'Dobbeltklik på' Trådløs netværksforbindelse ', højreklik på' SSID 'eller offentligt navn på Wi-Fi-forbindelsen og vælg derefter' Connect. '

4.

Skriv adgangskoden eller 'pass phrase' på Wi-Fi netw ork hvis du bliver bedt om at gøre det. Hvis du opretter forbindelse til et offentligt trådløst netværk, skal du bede om passordet fra administratoren / ejeren af ​​forbindelsen. Bemærk, at tilslutning til en 'sikret' Wi-Fi-forbindelse altid kræver, at du indtaster som adgangskode.

Tips og advarsler

  • Hvis computeren ikke kan opdager en internetforbindelse, den kan placeres for langt fra den trådløse router eller 'adgangspunkt'. Flyt den bærbare computer tættere på den trådløse router, så den registrerer den trådløse forbindelse.
  • Nogle bærbare computere har ikke indbygget trådløs kapacitet, hvilket gør det nødvendigt for brugerne at bruge en pc-kortadapter til computeren til at registrere en Wi-Fi-forbindelse. Dette gør det også muligt for computeren at kommunikere med andre trådløse enheder. Hvis der er en tilgængelig Wi-Fi-forbindelse inden for rækkevidde, eller du lige har konfigureret en personlig trådløs forbindelse, kan du slutte din bærbare til Wi-Fi-netværket.