Sådan deler du internet med Sprint Wi-Fi-kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Aktiver internetforbindelsesdeling

1.

Klik på menuen 'Start' og åbn 'Kontrolpanel' på computeren, der er tilsluttet Sprint trådløse kort.

2.

Dobbeltklik på 'Netværksforbindelser' for at få vist alle netværksenheder, der er tilsluttet computeren.

3.

Højreklik på navnet på den Sprint mobile bredbåndsforbindelse, du vil dele med andre computere via Wi-Fi. Klik på 'Egenskaber' markeringen nederst i dialogboksen, der vises.

4.

Klik på fanen 'Avanceret' og markér feltet ud for 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse. 'Klik på' OK 'for at afslutte internetforbindelsesdeling for Sprint-mobilenheden.

Opret et ad hoc-netværk

1.

Åbn menuen 'Start' og skriv 'Netværk og delingscenter' i søgefeltet. Tryk på 'Enter' for at indlæse kontrolpanelet, hvor du kan oprette et Wi-Fi-netværk til computeren til hvilke andre enheder kan tilslutte.

2.

Klik på 'Konfigurer en forbindelse eller netværk' i panelet til venstre i vinduet 'Netværk og delingscenter'.

p> 3.

Klik på 'Konfigurer et trådløst ad hoc-netværk' og klik på 'Næste'.

4.

Indtast oplysninger om det netværk, du vil have at oprette. Du skal angive et 'Netværksnavn', det navn, hvormed netværket henvises, når du er tilsluttet andre computere via Wi-Fi. Du kan også levere et WEP eller WAP-sikkerhedsnøgle i feltet 'Sikkerhedsnøgle / Passphrase', hvis du vil sikre netværket. Klik på 'Næste' og derefter 'Luk' for at afslutte ad hoc-netværksopsætningen.

Slut ekstra computere til Wi-Fi

1.

Klik på netværksikonet i meddelelsesområdet på den computer, du vil oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket.

2.

Klik på det ad hoc-netværksnavn, som du vil tilslut og vælg 'Connect'.

Indtast netværksnøglen, når du bliver bedt om det, hvis du konfigurerede en i sektion 2 og klik på 'Connect' for at afslutte delingen af ​​Sprint trådløst forbindelse via Wi-Fi.

Deling af internetforbindelsen fra en Sprint trådløs internetforbindelse via Wi-Fi er mulig ved hjælp af funktionerne til internetforbindelse deling indbygget i Windows. Dette giver dig mulighed for at bruge en værtscomputer til at sende og dele den mobile internetforbindelse med andre enheder via Wi-Fi. For at dele forbindelsen via Wi-Fi skal alle computere, der forbinder til den delte forbindelse, også udstyres med Wi-Fi-kort for at få vist internetforbindelsen.