Sådan opretter du et trådløst internet-hub

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af dit internetmodem.

2.

Afbryd ethvert Ethernet-kabel, der forbinder modemet med en anden enhed, som f.eks. computer.

3.

Slut den afbrydede ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på det trådløse hub mærket 'WAN,' 'WLAN' eller 'Internet. 'Navet vil kun have en af ​​disse etiketter, den nøjagtige etiket varierer af producenten.

4.

Slut modemet og trådløse hubs strømforsyninger til stikkontakter og vente to minutter. Den trådløse hub er nu konfigureret i en standardkonfiguration.

5.

Slut et andet Ethernet-kabel til en åben nummereret Ethernet-port på huben og tilslut den anden ende til en Ethernet-port på din computer.

6.

Åbn en webbrowser og indtast det trådløse hubs IP-adresse i webadresselinjen. Indtast '192.168.1.1', hvis du bruger et Linksys-nav, '192.168.0.1' til D-link-produkter og '192.168.2.1' til Belkin-produkter. (Se Resource 1 for en mere omfattende liste over IP-adresser fra producent. )

7.

Skift det trådløse netværksnavn eller 'SSID'. Denne proces adskiller sig fra producenterne. Kontroller din ejerens manual for detaljer.

8 .

Aktivér en trådløs sikkerhedsmodus, hvis du vil have et sikkert trådløst netværk. Vælg et kodeord, der er svært at gætte, men nemt for dig at huske. Igen varierer denne proces af producenten; Ressourcer 2 til 4 kan hjælpe dig med at komme i gang med D-link, Linksys og Belkin-enheder. Dit trådløse hub er nu konfigureret.

Tips og advarsler < / h4>

  • Du kan også logge ind på det trådløse hub via det trådløse netværk, men det anbefales ikke, da ændringer, du foretager, muligvis afbryder forbindelsen.
  • Sæt sikkerhed på Dit trådløse netværk er ikke strengt nødvendigt, men det anbefales stærkt at beskytte dine computere og oplysninger, der er gemt på dem.
  • Ved at forbinde en trådløs router eller hub til internettet kan computere overalt i dit hjem få adgang til internettet og dele filer mellem computere. Et trådløst hub, der er forbundet til internettet, deler som standard internetforbindelsen mellem computere på netværket. Alt du skal gøre er at konfigurere dit trådløse hub korrekt, og tilslut det til modemet.