Sådan sælger du forsikring online

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem hvilken type forsikringssalgmand du ønsker at være og hvilke krav der skal være licenseret, hvis det er nødvendigt, professionelt. Hver type forsikring vil normalt have en slags kursus, som du skal tage såvel som en eksamen. For eksempel i de georgiske stater tilbyder mange samfundskollegier kurser i forsikring, og der er også nogle klasser til rådighed online. Disse kurser tager typisk omkring 40 timer og efterfølges af eksamen. Mange vil vælge at blive licenseret i mere end et område for at forstørre deres kundebase.

2.

Opret en online tilstedeværelse. Når du er blevet licenseret, vil en online tilstedeværelse hjælpe dig med at begynde at opbygge din online forretning, samtidig med at du får kundeemner. Start med en hjemmeside. Du kan oprette en selv eller bruge en skabelon eller endda ansætte en webdesigner. Du vil opfordre kunderne til at komme i kontakt med dig for deres forsikringsbehov.

3.

Annoncér online for kunder og at drive kunder til dit websted. Du kan gøre dette gennem virksomheder, der vil drive trafik til dig for et gebyr, gør det selv ved at studere internetmarkedsføring eller betale for vurderinger på søgemaskiner. Vælg hvordan du vil markedsføre dit website og holde fast ved det.

4.

Følg med eventuelle leads, du modtager fra din onlineindsats. Sørg for at du sender en e-mail til hver enkelt, så snart som muligt; Du kan endda oprette en automatisk responder, der sender automatiserede meddelelser fra dig. Ring også til enhver potentiel klient for at besvare eventuelle spørgsmål, hun måtte have.

Forsikringssalg kan være en rentabel karriere, da mange mennesker har brug for mindst en type forsikring. Forsikring er tilgængelig på mange forskellige områder, herunder auto, liv, husstand og oversvømmelse, for blot at nævne nogle få. Sælgerforsikring af flere typer sikrer, at du bliver efterspurgt. At gå online med din forsikringssalg åbner dig for nye kunder via internettet.