Sådan synkroniseres Outlook med Exchange

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' u0026 gt; 'Kontrolpanel' u0026 gt; 'Brugerkonto' u0026 gt; 'Post'. Klik på 'Vis profiler', og klik derefter på 'Tilføj' og indtast dit brugernavn (e-mailnavn) for Exchange-serveren. Klik på 'Tilføj', og sørg for at 'Brug altid denne profil' er valgt. Klik på 'OK'.

2.

Klik på 'Manuel konfiguration af serverindstillinger ...' u0026 gt; 'Næste'. Vælg 'Microsoft Exchange Server' og klik på 'Næste'. Indtast Exchange-serveradressen i 'Microsoft Exchange Server'. Indtast dit brugernavn, som det vises på interne e-mails, for eksempel hvis 'SURNAME, A' vises på dine e-mailoverskrifter indtast 'SURNAME, A' (uden mellemrum).

3.

< p> Klik på 'Check Name', og indtast derefter loginoplysningerne for din Exchange Server. Klik på 'Husk min adgangskode' u0026 gt; 'OK'.

4.

Åbn Microsoft Outlook, og klik derefter på 'Connect'. Indtast dine loginoplysninger, når du bliver bedt om det, og klik for at gemme dit kodeord. Klik på 'OK', og du vil nu forbinde til Exchange Server.

Microsoft Exchange Server er et server-side administration program til at forbinde email, events, kalender og opgaver på tværs af en organisation. Microsoft Exchange Server leverer alle funktioner, som hjemme brugere kan opnå i Microsoft Outlook, mens du deler information nemt på tværs af et kontornetværk. Microsoft Outlook bruges dog stadig på klientmaskiner til at oprette forbindelse til Exchange Server.