Jeg kan ikke oprette forbindelse til en WRT54GL-router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Genstart hele dit netværk. For at gøre det skal du slukke computere, router og modem i den rækkefølge. Slå modemet af og sluk, indtil 'Data' -lyset lyser. Tænd for routeren og vent indtil 'Internet' og 'Trådløst' lys tændes. Tænd computeren, lad den starte op og derefter tjekke internettet. Hvis internettet ikke virker, skal du gå videre til næste trin.

2.

Undersøg kablet, der forbinder din WRT54GL router til dit modem. Ethernet-kablet sættes i 'Ethernet' -porten på bagsiden af ​​kablet. Den anden ende af kablet forbinder til WAN-porten på bagsiden af ​​routeren. Hvis kablet er korrekt tilsluttet, skal du udskifte kablet med et andet Cat5 Ethernet-kabel. Genstart netværket på samme måde som trin 1. Hvis computeren ikke opretter forbindelse til internettet, skal du gå til næste trin.

3.

Tilslut routeren direkte til en computer og få adgang til routers netværksindstillinger. For at forbinde routeren skal du sætte et Ethernet-kabel i en af ​​LAN-portene på bagsiden af ​​routeren. Slut den anden ende til computerens Ethernet-port. Indtast 192.168.0.1 i web browser på computeren. Indtast 'admin' i brugernavn og password og tryk på 'Enter' på tastaturet.

4.

Klik på 'Setup' hyperlinket og Sørg for, at DHCP-serveren er aktiveret. Hvis ikke, aktiver den og klik på 'Gem indstillinger. Klik på 'Trådløs' hyperlink og sørg for, at SSID-udsendelsen er aktiveret. Hvis ikke, aktiver det og klik på 'Gem indstillinger.'

5.

Skriv SSID-navnet og klik derefter på 'Trådløs sikkerhed'. Hvis sikkerhed er aktiveret, skal du skrive ned passordet. Afbryd Ethernet-kablet, der forbinder routeren med computeren. Hvis der blev foretaget nogen ændringer i routerindstillingerne, skal du genstarte netværket på samme måde som trin et og derefter forsøge at få adgang til internettet. Hvis internettet ikke virker, skal du gå videre til næste trin.

6.

Gå til ikonet Wi-Fi-netværksadministrator placeret i værktøjskassen nederst til højre af computerskærmen. Når administrationsguiden er åben, skal du sikre dig, at 'WIFI ON' er placeret i rullemenuen nederst til venstre i guiden. Hvis ikke, aktiver det. SSID'en (routernavn) er angivet i de tilgængelige netværk. Klik på det og vælg 'Connect.' Hvis sikkerhed er aktiveret, skal du indtaste passordet. Vent til guiden til indikationstilslutning. Hvis en forbindelse ikke er etableret, eller du stadig ikke har adgang til internettet, skal du gå videre til næste trin.

7.

Sæt en nål i nulstillingshullet på bagsiden af routeren. Hold stiften på plads, indtil lysene blinker. Routeren er nulstillet til fabriksindstillingerne. Gå til Wi-Fi-administrationsikonet og forsøg på at oprette en netværksforbindelse. Hvis internetforbindelse ikke er etableret, skal du kontakte Linksys for at få en router erstatning.

Mange i verden af ​​internetteknologier vil fortælle dig at beherske nulstil din WRT54GL router, hvis du ikke kan oprette forbindelse til den med en computer. En master reset er hurtig og løser ofte problemet, men hvis du ikke har lyst til at hoppe direkte til en master reset eller du vil diagnosticere problemet korrekt, er der mange andre trin, der kan hjælpe dig med at løse problemet, før det bliver nødvendigt. for at nulstille routeren.