Sådan blokerer du internetforbindelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Windows-firewall ved at klikke på 'Start' på din desktop-menu. Klik på fanen 'Kontrolpanel' og vælg 'Windows Security Center.' Vælg fanen 'Windows Firewall' for at redigere din liste over blokerede internetforbindelser. Sluk for Windows Firewall, hvis du beslutter dig for at installere og køre en anden firewall.

2.

Klik på 'Windows Firewall Settings' for at redigere dine forbindelser. Vælg under 'Generelt' sektionen, om du vil blokere alle eksterne forbindelser eller blokere alle indgående forbindelser. Tillad bestemte internetforbindelser ved at vælge fanen Undtagelser. Vælg 'Tilføj program eller port' for at placere undtagelser på forbindelserne til blokering.

3.

Brug de avancerede indstillinger til at vælge de forbindelser, som firewall'en beskytter. Vælg 'Gendan standardindstillinger' for at returnere alle indstillinger til deres standardforbindelse. Klik på 'OK' for at afslutte. Genstart computeren for at anvende alle de indstillinger, du lige har indtastet for at blokere internetforbindelser.

Bloker internetforbindelser med en firewall for at beskytte din computer mod virus og orme. Brug firewallen til at tillade tilladelse til din computer til at blokere visse forbindelser via internettet. Giv sikkerhed ved at installere en firewall for at blokere nogen fra at få adgang til din computer uden din tilladelse.