Sådan opsættes en bærbar til WiFi ved hjælp af et kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller specifikationerne på din computer for at bestemme hvilken type kort der skal købes. Se i din brugervejledning for at bestemme de kortspor, der er tilgængelige på din bærbare computer. Det er normalt angivet i afsnittet 'Funktioner' eller 'Specifikationer'. Alternativt kan du gå til din bærbare producentens hjemmeside og indtaste din bærbare model i søgefeltet. Vælg din bærbare computer fra siden Resultater for at se specifikationerne.

2.

Køb en PC-kort, der er kompatibelt med din bærbare computer. Normalt bruger ældre computermodeller PCMCIA-kortspor, mens nyere modeller har Express eller PCI / PCI Express-slots. Vælg det kort, der passer til din bærbare computer.

3.

Indsæt installations-cd'en i diskdrevet på din bærbare computer. Dit operativsystem viser en meddelelse, der spørger om du vil installere softwaren. Klik på 'Ja' for at starte installationsguiden. Hvis dit pc-kort ikke kommer Med en installationsdisk skal du indsætte pc-kortet i kortpladsen på din computer. Dit operativsystem registrerer automatisk og installerer den nye hardware. Når installationen er færdig, vil du blive underrettet af din computer.

4 .

Følg vejledningen på skærmen fra installationsguiden. Du bliver f.eks. bedt om at blive enige om at producere s servicevilkår og vælg en placering på din bærbare computers harddisk for at installere pc-kortets software.

5.

Indsæt pc-kortet, når du bliver spurgt af guiden. Din bærbare computer registrerer pc-kortet og afslutter installationen. Klik på 'Udfør' for at lukke installationsguiden. Afhængigt af producenten af ​​pc-kortet eller din bærbare computer, skal du muligvis genstarte computeren.

6.

Klik på ikonet 'Trådløst' i meddelelsesområdet for at få vist tilgængelige netværk . Vælg det netværk, du vil oprette forbindelse til. Klik på 'Connect' og indtast adgangskoden, hvis det er nødvendigt for at oprette forbindelse til netværket.

De fleste bærbare computere leveres med evnen til at oprette forbindelse til WiFi-netværk, der er indbygget. Men hvis din bærbare computer ikke er WiFi aktiveret, kan du ikke tjekke e-mail, shoppe eller surfe på internettet trådløst. Heldigvis kan du tilføje evnen til at få adgang til WiFi på din bærbare computer, hvis den ikke har den indbyggede hardware. Du kan installere et pc-kort i din bærbare computer, som når konfigureret vil aktivere WiFi-forbindelse, hvilket giver dig adgang til internettet såvel som netværksressourcer.