Sådan opsættes internetforbindelse med mobilt bredbånd

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Spørg din mobiludbyder, hvis den telefon du har, kan oprette et mobilt bredbånds delingspunkt. Kun de nyeste telefoner med 4G-funktioner kan gøre dette. Bed din tjenesteudbyder om at sælge dig en telefon med denne mulighed.

2.

Anmod om planen, der omfatter 4G-service. De fleste virksomheder, som AT u0026 T og Sprint, har en bestemt type tjeneste, der giver dig delvist bredbånd. Sørg for, at du har den specifikke type plan, og at du kan betale for tjenesten.

3.

Tænd din telefon på et sted, hvor du har service. Rul gennem dine menupunkter og vælg 'Internet' eller 'Mobile Hotspot.' Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal henvende dig i din menuskærm, skal du læse den bog, der fulgte med telefonen.

En mobil bredbåndsforbindelse er en forbindelse fra en mobiltelefon. De fleste virksomheder tilbyder mobiltelefon internetforbindelser, så du kan køre din mobiltelefon af dit mobilnetværk og komme online. For at gøre mobil bredbåndsforbindelse skal du dog have en bestemt type telefon på en bestemt type netværk.