Sådan placeres en switch mellem et kabelmodem og trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk strømforsyningerne til kabelmodemet, kontakten og den trådløse router. Tag alle Ethernet-kabler, der er tilsluttet nogen af ​​dem, til Ethernet-kabler.

2.

Slut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af ​​kabelmodemet.

3.

Slut den anden ende til en nummereret Ethernet-port på kontakten. Tilslut ikke kablet til en 'LAN' eller 'Internet' -port. Hvis du bruger en dedikeret switch og ikke en konverteret router, vil ethvert Ethernet-port gøre.

4.

Slut et andet Ethernet-kabel til en anden nummereret Ethernet-port på kontakten, og tilslut den anden ende i porten 'WLAN', 'WAN' eller 'Internet' på den trådløse router.

5.

Slut strømforsyningerne til kabelmodemet, switchen og den trådløse router i. Efter to minutter er netværket og internetforbindelsen klar til at gå.

Tips og advarsler

  • Slut computere til dette netværk ved at logge dem ind i trådløst netværk, tilslut dem til den trådløse router med et Ethernet-kabel eller tilslut dem til kontakten med et Ethernet-kabel. Computere i det trådløse netværk kan muligvis ikke oprette forbindelse til computere på kabelforbundne forbindelser.
  • De fleste Ethernet-routere kan placeres i 'switch' -tilstand. Hvis du har en gammel router, der sidder rundt, skal du tjekke ejerens manual for at få oplysninger om at indstille den som omskifter. Nogle skifter automatisk til switch mode ved tilslutning ved hjælp af ovenstående proces.
  • Der findes en række måder at oprette et hjemmenetværk til at dele en internetforbindelse på, men den sikreste, mest pålidelige og skalerbare måde er at bruge en router og switch eller hub i kombination. Placering af kontakten mellem kablet (eller DSL) modemet og den trådløse router tilføjer et ekstra lag beskyttelse mod trusler på internettet, og at tilføje flere forbindelser til netværket er lige så simpelt som at tilslutte en anden router til kontakten.