Sådan tilslutter du en laserprinter til at dele via dit netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tænd printerdeling i Windows 7

1.

Klik på 'Start' og 'Kontrolpanel.'

2.

< p> Skriv 'netværk' i søgefeltet, og klik derefter på 'Netværk og delingscenter'.

3.

Klik på 'Skift indstillinger for avanceret deling' i venstre panel af netværket og delingscenter.

4.

Klik på den nedadrettede pil for at vise netværksprofilen.

5.

Look under 'Fil- og printerdeling' for at se printerdelingsstatus. Hvis du finder printerdeling slået fra, skal du vælge 'Tænd for fil og printerdeling', og klik derefter på 'Gem ændringer'. Giv bekræftelsen, når Windows 7 beder dig om bekræftelse.

6.

Klik på 'Start', 'Enheder og printere', og klik derefter på 'Tilføj en printer' for at starte printerdeling proces.

7.

Klik på 'Tilføj et netværk, trådløs eller Bluetooth-printer', klik på din printer for deling, og klik derefter på 'Næste'.

8.

Følg de instruktioner, du ser, på skærmen. Din laserprinter er nu klar til at dele over dit netværk.

Tænd printerdeling i Vista

1.

Klik på 'Start', højreklik på 'Netværk' i højre panel, og klik derefter på 'Egenskaber'. Et vindue 'Netværk og delingscenter' vises for at vise netværks typen inden parentes efter netværksnavnet. (Se Reference 3, 'Indstilling af netværksplaceringstype')

2.

Klik på 'Tilpas' til højre for netværksnavnet og placeringstypen, hvis du har en 'Offentlig 'netværkstype. Dette åbner vinduet Tilpas netværksindstillinger.

3.

Vælg 'Privat' og 'Næste' og vælg derefter 'Luk' i feltet 'Indstil netværksindstillinger'. < /p>

4.

Klik på pil ned ved siden af ​​'Printerdeling' i vinduet Netværks- og delingscenter, og vælg derefter 'Tænd printerdeling' og 'Anvend'. Indtast 'Fortsæt', når du bliver bedt om bekræftelse. Nu kan andre med netværksadgang bruge laserskriveren tilsluttet computeren.

Klik på 'Start', højreklik på 'Netværk' i højre panel og derefter Klik på 'Egenskaber'.

6.

Klik på 'Vis mig alle de delte netværksmapper på computeren.' Dette vil vise og vise dig din delte laserprinter i Windows Vista.

Når du ejer en laserprinter og vil dele din printer med dine venner, der ikke har en endnu, kan du f.eks. Gøre det nemt i Windows 7 og Windows Vista. Din printer kan være af noget mærke eller en type, herunder en trådløs printer - du skal kun konfigurere dig som netværk og have din printer tilsluttet din computer. Et netværk repræsenterer et system, der består af computere, printere og andre enheder i enhver kombination. Netværk giver dig mulighed for at dele din printer og dine filer. Dine venner eller nogen kan logge på netværket, hvis de har adgangskoden og tilslutte til din printer.