Hvordan opretter jeg en trådløs Linksys N Router til et Westell E90-610030-06 modem?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din Linksys-router til din computer via et Ethernet-kabel. Tilslut den ene ende af kablet til routerens LAN-port, og sæt derefter den anden ende af kablet i Ethernet-porten på bagsiden af ​​din stationære computer på siden af ​​din bærbare computer.

2 .

Sæt en nål i nulstillingshullet på bagsiden af ​​routeren for at fuldføre en hovedindstilling af routerindstillingerne. Hold tappen i hullet, indtil lysene på routeren slukkes og derefter tænde igen.

3.

Åbn en Internet Explorer-side og indtast routers IP-adresse i adressebjælke. Når du først indtaster 192.168.1.1, skal du indtaste 'admin' i brugernavnet og derefter trykke på 'Enter' på tastaturet.

4.

Find 'Local Setup' afsnit på hovedsiden og skift 'Lokal IP-adresse' til 192.168.2.1 og klik derefter på 'Gem indstillinger.'

5.

Fjern Ethernet-kablet fra routeren og computeren. Sluk routeren ved at trække netledningen ud af routeren.

6.

Slut Ethernet-kablet til porten mærket 'Ethernet på Westell E90-610030 -06 modem. 'Tilslut den anden ende af kablet til porten mærket' WAN 'på bagsiden af ​​Linksys-router.

7.

Tænd for Westell-modemet og derefter tænd på Linksys router ved at sætte den i igen.

Desværre har Westell E90-610030-06 Modem og Linksy routere samme IP-adresse. Fordi du ikke kan have to enheder inden for samme netværk med samme IP-adresse, skal du få adgang til Linksys routerens indstillinger, så den har en unik IP-adresse. Når du har udført den opgave, er det så enkelt at forbinde Linksys router til Westell-modemet til at forbinde din Linksys Wireless G router til ethvert andet internetmodem.