Sådan genopretter du trådløs forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at dit bredbåndsmodem er tilsluttet din trådløse router via et Ethernet-kabel.

2.

Nulstil dit bredbåndsmodem ved at frakoble det i mindst 30 sekunder. Tag stikket ud af din trådløse router og sluk computeren, mens modemet er afbrudt.

3.

Tilslut bredbåndsmodemet igen, og tilslut derefter din trådløse router og genstart din computer. Alle tre enheder skal genkende hinanden, når computeren er færdig med at starte op.

4.

Se på datalysene på modemet, de skal flimre. Dette indikerer dataoverførsel. Hvis der ikke er tændt, skal du omkonfigurere modemet. Slut et Ethernet-kabel fra modemet til computeren og gå til din bredbåndsleverandørs konfigurationsside. Adressen og loginoplysningerne blev leveret til dig af din udbyder.

5.

Åbn en browser og tjek for at se, om din computer kan oprette forbindelse til internettet trådløst. Hvis ikke, skal du kontrollere dine konfigurationsindstillinger for den trådløse router.

6.

Tilslut midlertidigt et Ethernet-kabel fra den trådløse router til computeren. Gå til producenten s konfigurations IP adresse. Dette er angivet i brugervejledningen. Nulstil indstillingerne for sikkerhed og adgangskode, hvis det er nødvendigt.

7.

Fjern ethernetkablet mellem computeren og den trådløse router. netværk er tilsluttet igen.

Hvis du for nylig har opgraderet dit udstyr, eller hvis du har haft afbrydelse af bredbåndstjeneste af en eller anden grund, skal du muligvis genoprette forbindelse til din trådløse router for at genoprette dit trådløse netværk. Genopkobling af dit trådløse netværk er ligesom oprettelsen af ​​netværket for første gang, medmindre din netværkssikkerhed allerede er på plads. Nulstil dit bredbåndsmodem og kontroller dine forbindelser og konfigurationer for at genoprette forbindelse til trådløst i dit trådløse hjemmenetværk.