Sådan installeres en VoIP-telefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download og installer Skype på din computer. Du kan også bruge andre softwareprogrammer, der gør det muligt at foretage opkald.

2.

Installer softwaren til VoIP-adapteren ved at indsætte installations-cd'en fra adapterens pakke. cd'en i dit computerstik og følg trinene for instruktionen. Følg installationsguiden og sørg for, at din computer genkender adapteren, og at programmet er korrekt installeret. Guiden fører dig gennem installationsprocessen.

3.

Tilslut telefonens ledning til VoIP-adapteren. Slut enden af ​​ledningen til 'telefon' -sporet på siden af ​​adapteren. Den anden ende af telefonledningen skal være tilsluttet i selve telefonenheden.

4.

Åbn Skype, og skift indstillingerne, så det giver dig mulighed for at bruge VoIP-adapteren, når du har brug for det.

5.

Genstart computeren for at gøre de seneste ændringer gældende. Kontroller derefter, om VoIP-funktionen fungerer ved at teste din mobiltelefon.

Tips og advarsler

  • Che ck forskellige indstillinger i selve Skype-programmet, som ubesvarede opkaldsledelse og andre muligheder.
  • Indstil sikkerheds- og privatlivets muligheder i VoIP-softwaren for at undgå ubehagelige overraskelser.
  • 'VoIP' er en forkortelse for 'Voice over IP', hvor IP står for 'Internet Protocol.' En VoIP-telefon gør det muligt at kommunikere via et IP-netværk i stedet for det gamle Public Switch Telephone Network (PSTN). Disse telefoner kan være specielt konstruerede enheder eller almindelige softphones. Du kan bruge en almindelig PSTN-telefonenhed med VoIP, med en speciel analog telefoni-adapter. Hvis du vil foretage billige opkald via internettet, vil du måske vide, hvordan du installerer en VoIP-telefon.