Sådan laver du en Strikpose som Lexie Barnes

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læg en af ​​stoffets kvadrater flad foran dig. Smid eventuelle krøller eller rynker ud. Stofvalg bør være attraktive og holdbare nok til at holde klæbende materialer. Farvede og trykte sengetøj, lærred og hamp stoffer tjener som nyttige materialer til en strikpose.

2.

Klem en tykk tyk linie langs alle sammen, men den øverste kant af stofpladsen. Gør dette på den udskrevne side, hvis du bruger et trykt stof.

3.

Placer den anden firkant af stof direkte oven på den anden med udskriftssiden vendt indad. Tryk stoffets kanter sammen fast for at klæbe dem med stofflimmen. Lad posen tørre i ca. 30 minutter, så den sætter sig helt.

4.

Drej posen indvendigt ud for at udsætte de udskrevne sider, mens du lider de limeformede sømme. Slutresultatet er en stor, et-rums strikpose, der ligner en Lexie Barnes-skabelse, der både er forenklet i stil og attraktivt.

Tips og advarsler

  • Som et valgfrit trin kan du klippe enderne fra et lærredsbælte og lim hver ende til indersiden af ​​posen for at skabe en bekvem skulderrem.
  • Strikkeposer af Lexie Barnes er forenklede og indeholder store rum til at bære din strikning, syning og andre relaterede håndværksmaterialer. De præsenterer også sig som fashionable tilbehør, der fungerer som alsidige stykker for at fremhæve nogle af dine yndlingsdragt. Oprettelse af strik tasker som Lexie Barnes giver dig et omkostningsvenligt håndværk, der både er attraktivt og praktisk. Uanset om du gør dem til dig selv eller som gave, er dine Lexie Barnes inspirerede strikposer sikkert en favorit.