Sådan skifter du til VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en VoIP-udbyder. Vurder dine muligheder og vælg den der bedst passer til dine behov. For en komplet liste over VoIP-udbydere, se: www.voip-info.org/wiki/view/VOIP+Service+Providers.

2.

Buy en ATA eller VoIP telefon. En ATA eller analog telefonadapter er en boks, der forbinder en standardtelefon til internettet. Du har brug for denne enhed, hvis du planlægger at bruge din almindelige analoge telefon med dine VoIP-tjenester. Din tjenesteudbyder kan tilbyde en ATA-gratis ved tilmeldingen, men typisk opkræver de et engangsgebyr for hardware.Med en VoIP-telefon får du typisk flere funktioner og bedre service. En VoIP-telefon forbinder direkte til dit internetmodem via Ethernet-porten og skaber mindre rod end en ATA. Den gennemsnitlige VoIP-telefon er prissat mellem $50 og $100. Det er normalt dyrere end at købe en ATA, men det giver flere fordele til gengæld.

3.

Sørg for, at din internetforbindelse fungerer korrekt. Tilstrækkelig båndbredde og en stabil internetforbindelse er nødvendige for at bruge VoIP-tjenester.

4.

Slut din ATA- eller VoIP-telefon.

5.

Installer din VoIP-software. Der er gratis softwareprogrammer som Skype, eller du kan vælge at tilmelde dig en VoIP-serviceplan gennem et firma som Voip.com. Hvis du bruger et gratis program som Skype og ringer til en anden med Skype, betaler du intet; Du betaler kun, når du ringer til en andres telefon. Gennem Voip.com og lignende virksomheder betaler du et månedligt gebyr, med den gennemsnitlige pris omkring $30 pr. måned.

6.

p> Tilslut din hovedtelefon til din computer og sæt dem på.

7. Test din VoIP-tjeneste ved at foretage et telefonopkald. Hvis alt er korrekt konfigureret, skal det arbejde uden problemer. Kontakt din tjenesteudbyder hvis du oplever dårlig lydkvalitet, ekko, droppe opkald eller andre problemer.

Tips og advarsler

  • Selvom nogle tjenesteudbydere tilbyder en gratis ATA eller router ved tilmeldingen - som enten ville blive givet til dig personligt, hvis du tilmeldte dig personligt eller sendt i posten, hvis du tilmeldte dig online eller over telefonen - din bedste mulighed er ofte for at købe din egen.Du kan finde de fleste ATA-enheder og routere på enhver grundlæggende computer butik.Dette giver dig mulighed for at vælge de bedste udbydere baseret på deres tilbudte priser og funktioner i stedet for hvad de giver væk gratis.
  • VoIP eller Voice over Internet Protocol er transmissionen af ​​talekommunikation over internettet. Du kan foretage og modtage opkald vha. Din computer og en aktiv internetforbindelse. VoIP tilbyder overkommelige lokale og internationale opkald, bekvemmelighed og mobilitet. Udskiftning af eksisterende interne telefonsystemer i et hjem eller en virksomhed hjælper med at forenkle administrationen og forbedre produktiviteten. For at lave omskifteren skal du få det rette udstyr og følge de nødvendige trin.