Sådan tilslutter du en ekstra laptop til et Sprint Wireless Card

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Aktivér Internet Connection Sharing (ICS)

1.

Klik på knappen 'Start' i nederste venstre hjørne af skærmen og klik på 'Kontrolpanel' for at åbne det.

2.

Klik på 'Netværk og Internet', og åbn derefter 'Netværk og delingscenter'. Klik på 'Administrer netværksforbindelser' for at få vist alle netværksenheder, der er installeret på din computer, herunder Sprint trådløse aircard.

3.

Find din Sprint trådløse mobilt bredbåndsforbindelse og højreklik på det. Klik derefter på 'Egenskaber' nederst i dialogboksen, der vises. Dit trådløse Sprint-kort kan identificeres, fordi netværkskortene er opført efter deres modelnummer. For eksempel vil en Sierra Wireless 598U-adapter blive identificeret som sådan i vinduet 'Administrer netværksforbindelser'.

4.

Klik på fanen 'Deling' og markér afkrydsningsfeltet ' Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse. 'Klik på' OK 'for at fuldføre ICS-installationsprocessen.

Opret et ad hoc-netværk

1.

Start Sprint SmartView og opret forbindelse til mobilnetværket ved at klikke på 'Connect' knappen i softwaren. Dette initialiserer den internetforbindelse, der skal deles med ekstra bærbare computere.

2.

>

Åbn menuen 'Start' og klik på 'Kontrolpanel.' Klik på 'Netværk og delingscenter' og vælg 'Konfigurer en forbindelse eller netværk.'

3.

Klik på 'Konfigurer et trådløst ad hoc-netværk' i dialogboksen, når du bliver bedt om det, og klik på 'Næste'.

4.

Indtast et 'Netværksnavn' angiver det navn, som dit trådløse netværk henvises til, når du forbinder andre computere. Hvis du ønsker at sikre din ad hoc-forbindelse for at dele Sprint trådløs, vælg 'WPA' eller 'WEP' kryptering og skriv en sikkerhedsnøgle.

5.

Klik på 'Gem dette netværk', hvis du vil have computeren til at bevare ad hoc-netværket indstillinger til fremtidig brug. Dette er nyttigt, hvis du planlægger at dele din trådløse trådløse trådløse internetforbindelse via WiFi med regelmæssighed. Klik på 'Næste' og derefter 'Luk' for at afslutte ad hoc-netværksopsætningen.

Slut ekstra bærbare computere til ad hoc-netværket

1.

Klik på ikonet 'Netværk' i systembakken i Windows på eventuelle ekstra bærbare computere, du vil have forbindelse til Sprint trådløs forbindelse. Dette er placeret i nederste højre hjørne af skærmen.

2.

Venstreklik på den ad hoc internetdelingsforbindelse, som du skal forbinde til, og klik derefter på ' Connect '-knappen.

3. Indtast WPA- eller WEP-krypteringsnøglen, hvis du sikrede ad hoc-netværket og klik på' Connect 'for at afslutte forbindelsen. Åbn en webbrowser eller et andet program, der kræver en internetforbindelse for at bekræfte forbindelsen.

Tips og advarsler

  • Sprint placerer en 5 GB om måneden båndbredde grænse på mobil bredbåndskort ved hjælp af 3G EV-DO-netværket, mens ubegrænset dataadgang er tilladt på 4G-enheder, der forbinder 4G-netværket. Husk at forbinde flere bærbare computere til en enkelt forbindelse bruger en betydelig mængde båndbredde, og du vil være ansvarlig for eventuelle overudnyttelsesgebyrer.
  • Ved at forbinde en ekstra laptop til et trådløst trådløst trådløst trådløst kort fra Sprint kan du dele en enkelt mobil bredbåndsforbindelse mellem flere enheder. Funktionen Internet Connection Sharing (ICS), der er tilgængelig i Microsoft Windows, giver dig mulighed for at bruge en bærbar computer som vært, der sender et trådløst signal, der bruges af de ekstra bærbare computere. Som sådan kan et enkelt USB- eller PC Card Sprint trådløst kort bruges til at forbinde flere computere til internettet, selvom WiFi hotspots og Ethernet-forbindelser ikke er tilgængelige.