Sådan tilslutter du en trådløs adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

USB-adapter

1.

Sluk modemet, tag netværkskablet fra modemet og sæt det i porten, der er mærket WAN, WLAN eller Internet på din trådløse router.

2.

Tænd for dit modem, vent et øjeblik, og tænd derefter din trådløse router. Lysene på forsiden af ​​routeren lyser, hvilket tyder på, at du er forbundet til netværket.

3.

Slut USB-adapteren til en ledig USB-port. Vent på din computer for at registrere den nye hardware, og brug derefter installations-cd'en til at installere USB-adaptersoftwaren.

PC-kort

1.

Strøm fra dit modem skal du afbryde netværkskablet fra modemet og tilslutte det til porten mærket WAN, WLAN eller Internet på din trådløse router.

2.

Tænd for modemet, vent et minut, og tænd derefter din trådløse router. Lysene på forsiden af ​​routeren lyser, hvilket tyder på, at du er forbundet til netværket.

3.

Sæt kortet i spalten på siden af ​​din bærbare computer. Denne slot vil have samme bredde på kortet, og nogle gange har det et klap for at beskytte det, ligesom en videobåndoptager.

4.

Vent på din computer for at registrere den nye hardware, Brug derefter installations-cd'en til at installere softwaren til dit kort.

Opret forbindelse til internettet, Windows 7

1.

Åbn listen over trådløse netværk til højre klikker på ikonet i dit meddelelsesområde i nederste højre hjørne af skærmen, der ligner en computer med en ledning til venstre eller ikonet, der ligner signalstænger.

2.

Vælg det netværk, du vil oprette forbindelse til, og klik derefter på 'Connect'.

3.

Indtast adgangskoden, der fulgte med routeren, hvis du bliver bedt om det, og klik derefter på 'OK'.

Opret forbindelse til internettet, Windows Vista

1.

Klik på knappen Start, og klik derefter på 'Connect to' til højre

Vælg det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til, og klik derefter på 'Connect'.

3.

Indtast den adgangskode, der fulgte med r ydre, hvis du bliver bedt om det, og klik derefter på 'OK'.

Hvis du vil tilslutte trådløst til internettet hjemme eller andetsteds, kan en trådløs adapter hjælpe. En trådløs adapter gør det muligt for din computer at oprette forbindelse til internettet uden at bruge ledninger. For ældre bærbare computere og pc'er, der ikke er forsynet med en trådløs adapter, skal du købe en. Til en pc skal du bruge en USB-adapter, og til en bærbar computer skal du bruge en kortbaseret adapter, der indsætter i en stikplads i siden af ​​din bærbare computer.