Sådan Reset SonicWALL Pro

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk SonicWALL Pro ved at trykke på knappen 'Power'. Afbryd kabler og stik i SonicWALL.

2.

Find den lille forsænkede knap på bagsiden af ​​enheden. Tryk og hold knappen nede i 10 sekunder for at nulstille enheden.

3.

Geninstaller kablerne og sæt dem ind i SonicWALL Pro. Tænd for enheden. LED-lampene blinker i 90 sekunder. Testlampen lyser, indtil ny firmware er installeret.

4.

Log ind på SonicWALL på standard IP-adressen på 'http://192.168.168.168.' Du modtager en meddelelse, der angiver, at firmwaren er slettet. Vælg 'Gennemse'. Se gennem filerne og dobbeltklik på 'SonicWALL Firmware' -filen. Dette vil uploade firmwaren til SonicWALL Pro.

En SonicWALL er en elektronisk sikkerhedsenhed, der anvendes af små og mellemstore virksomheder. Enheden har en virusbeskyttelsestjeneste, leverer en firewall og kan forhindre medarbejdere i at surfe bestemte programmerede websider i løbet af kontortiden. Du skal nulstille SonicWALL Pro, hvis administratoradgangskoden er tabt eller glemt, firmware er beskadiget, eller testlampen tændes og bliver ikke slukket. Når systemet er nulstillet, eller hvis firmwaren slettes, skal du geninstallere alle firmware og omkonfigurere SonicWALL, hvilket er en langvarig, rettidig proces. Så du bør kun nulstille SonicWALL når det er nødvendigt.