Sådan blinker du BIOS på en D-Link DWL-2100 efter en fejltagelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd D-Link DWL2100AP Wireless Access Point ved at tilslutte det til strømkilden. Stikkontakten på bagsiden af ​​D-Link er gul og er placeret helt til højre på enheden. Vent 60 sekunder, mens D-Link starter helt op.

2.

Find reset hullet ved at se på bagsiden af ​​D-Link. Nulstillingshullet er kun stort nok til en pin eller en anden lille skarp genstand som et tandstikker. Placeringen er mellem antennen og Ethernet-porten mærket 'LAN'.

3.

Tryk en pin eller tandstikker ind i nulstillingshullet, og fortsæt med at trykke på det, indtil lysene ligger på forsiden af ​​adgangspunktet slukker. Træk stiften ud af nulstillingshullet og vent 60 sekunder, indtil lyset tændes igen, og routeren nulstilles. Når den er færdig, blinker routerens BIOS til de oprindelige firmwareindstillinger.

Nogle gange er det nemmere at blinke BIOS'en på dit D-Link DWL2100AP trådløse adgangspunkt, end det er at sejle gennem de hundredvis af indstillinger, der er gemt inde i adgangspunktets GUI (Graphic User Interface) eller indstillingsside. Hvis du f.eks. Jeg har glemt krypteringsnøglen, og du kan ikke få adgang til BIOS. Blinkende udstyr er den hurtigste måde at komme op og køre på internettet.