Sådan deler jeg min internetforbindelse med en anden computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

På værtscomputeren

1.

Log på Windows på værtscomputeren som administrator eller som ejer. Værten er den computer, der allerede har internetforbindelsen.

2.

Klik på 'Start' menuen, og klik derefter på 'Kontrolpanel.'

3

Klik på 'Netværk og internetforbindelser', og klik derefter på 'Netværksforbindelser.'

4.

Højreklik på den forbindelse, du bruger til at oprette forbindelse til internettet og klik på 'Egenskaber'.

5.

Gå til fanen 'Avanceret' og vælg 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse' afkrydsningsfeltet under 'Internet-forbindelse deling.' Hvis du forsøger at dele en opkaldsforbindelse, skal du markere afkrydsningsfeltet 'Opret en opkaldsforbindelse, når en computer på mit netværk forsøger at få adgang til internettet'.

6.

Klik på 'OK', og klik derefter på 'Ja'.

På klientcomputeren

1.

Connect værtscomputeren med klienten ved hjælp af et netværkskabel. Den computer, der ikke har internetforbindelse, er klienten.

2.

Log på Windows på klientcomputeren som administrator eller ejer

3.

Klik på 'Start' menuen, og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Klik på 'Netværk og internetforbindelser', og klik derefter på 'Netværksforbindelser.' Højreklik på 'Local Area Connection', og klik derefter på 'Properties'.

4.

Gå til fanen 'Generelt', klik på 'Internet Protocol (TCP / IP) 'og klik derefter på' Egenskaber '.

5.

Klik på' Hent en IP-adresse automatisk 'i dialogboksen Egenskaber og klik på' OK '-knappen. Klik på knappen 'OK' i dialogboksen Egenskaber for lokalforbindelse. Din internetforbindelse deles nu mellem værten og klientcomputeren.

Hvis du har tilsluttet to eller flere computere med hinanden via et netværk, kan du nemt dele din internetforbindelse med systemerne. For at dele en internetforbindelse mellem netværkscomputere skal du have en internetforbindelse på mindst en af ​​computerne. Microsoft Windows understøtter Internet Deling som standard, så du behøver ikke noget tredjeparts værktøj til at udføre denne opgave.