Sådan downloades hurtigere ved hjælp af BitTorrent

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din BitTorrent-klient 's' Valg ', og vælg derefter' Indstillinger. 'Klik på afsnittet' Båndbredde ', som kontrollerer dine upload- og downloadindstillinger.

p> 2.

Indstil downloadhastighedshætten til at være ubegrænset, og indstil en uploadhætte afhængigt af hastigheden af ​​dine downloadhastigheder. Et godt antal at bruge er omkring 80\% af din maksimale downloadhastighed. Grunden til at du vil indstille en upload-cap er, at når du uploader filer til andre brugere, vil din downloadhastighed falde, da disse handlinger deler båndbredde på samme tid.

3.

Videresend dine porte for at tillade indkommende forbindelser fra brugere. Videresendingsporte åbner huller i din firewall, så brugerne kan oprette forbindelse til dig. Selv om dette kan lyde risikabelt, åbnes disse huller kun, når andre BitTorrent-klienter laver indgående forbindelser og lukkes ellers. Hvis du ikke har sendt dine porte, kan det betydeligt reducere antallet af forbindelser, da det begrænser indgående forbindelser og kun tillader outgoi ng-forbindelser.

4.

Opret en statisk IP-adresse, så din port-videresendelse altid forbliver aktiv. Uden en statisk IP kan dine videresendte porte arbejde en dag, og derefter stoppe med at arbejde den næste dag, når din IP-adresse ændres. PortForward er en god ressource til brug, der beskriver opsætning af en statisk IP-adresse, og hvordan man kan sende porte til bestemte routere, da tallene til videresendelse af porte afhænger af hvilken model af router du bruger.

Tips og advarsler

  • Kontrollér download og uploadhastigheden af ​​din internetforbindelse ved at bruge en internethastighedstester online. Dette skal give dig en god ide om den rækkevidde af downloadhastigheden, du skal modtage på BitTorrent, samt hvad du skal indstille din uploadhastighed til.
  • Mens du downloader med BitTorrent, kan internet browsing meget langsomt . Hvis du vil surfe på samme tid under download, skal du indstille en download-cap på 95\% af din maksimale downloadhastighed.
  • Internettet er en hurtig og bekvem metode til afsendelse og modtagelse af filer. Et populært program, der bruges, er BitTorrent, som er en peer-to-peer-filoverførselsklient. Brugere kan oprette forbindelse til hinanden for at downloade filen, mens de uploader dele af filen til andre brugere. Dette øger effektiviteten, hvorpå filer overføres, fordi der i stedet for kun én dedikeret server sender data til mange brugere, er der mange distributører på én gang. Downloading langsomt kan være frustrerende, men der er trin du kan tage for at øge downloadhastigheden.