Sådan testes din WiFi-hastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til en gratis hastighedstestwebsted som Speednet eller My Speed ​​Test. Klik på 'Start' eller 'Gå' knappen på websiden. Vent som en fil hentes fra hjemmesiden til den enhed, der modtager Wi-Fi-signalet. Bemærk hastigheden af ​​den download, der er angivet i kolonnen 'Download' eller 'Speed' på websiden. Gentag denne procedure to gange mere. Gennemsnittet resultaterne af de tre tests for at bestemme hastigheden af ​​din Wi-Fi-forbindelse.

2.

Gå til et online hastighedstestprogram som f.eks. Wi-Fi Speed ​​Meter-programmet . Klik på knappen 'Start' eller 'Mål hastighed' på websiden. Vent som en statuslinje på siden udfyldes fra venstre mod højre. Klik på knappen 'Email results'. Indtast din email adresse i 'Email' tekstfeltet i pop op-vinduet. Klik på knappen 'Email nu' i vinduet for at sende resultaterne til din e-mail-adresse.

3.

Gå til et universitets offentlige hastighedstestwebsted, f.eks. Michigan (MSU) speed test hjemmeside. Vælg om du har en 'DSL' eller 'Kabel' -forbindelse i rullemenuen 'Forbindelse'. Vælg '1 meg' fra rullemenuen 'Filstørrelse'. Klik på 'Start' eller 'Gå' knappen. Vent til tælleren går fra '0' til '100'. Gentag testen to gange. Gennemsnitlig resultaterne af testen.

Tips og advarsler

  • Hvis du flytter Wi-Fi-senderen eller Wi-Fi-modtageren i forhold til hinanden, Resultater af hastighedsprøverne.
  • Hastigheden af ​​en Wi-Fi-forbindelse afhænger af mange ting uden for brugerens kontrol, såsom mængden af ​​online trafik, om et nav, der styrer onlinetrafik, overbelastes eller fungerer uregelmæssigt eller placeringen af ​​Wi-Fi-senderen versus Wi-Fi-modtageren. Online-værktøjer hjælper dig med at teste hastigheden af ​​din Wi-Fi-forbindelse. Der er ingen gebyr for at bruge disse tjenester, og resultaterne kan ses umiddelbart efter testen.