Sådan tilslutter du en ny computer til en delt printer ved hjælp af Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' på den nye computer og skriv '\\ oldpcname', og tryk derefter på 'Enter.' Udskift 'oldpcname' med navnet på din computer, som printeren er tilsluttet til den. Hvis du ikke kender computerens navn, skal du klikke på den pågældende computer 's' Start 'og derefter' Kontrolpanel 'og derefter' System '. Kontroller 'Computer Name' i listen over detaljer.

2.

Dobbeltklik på mappen 'Printere' for at se de delte printere.

3 .

Dobbeltklik på den delte printer i det næste vindue og vent på Windows for at installere de nødvendige netværkskortdrivere. Klik på 'Næste', når installationen er fuldført.

4.

Åbn en fil eller et dokument, som du vil udskrive, klik på 'Fil', derefter 'Udskriv' og vælg derefter delt printer på dit netværk, og klik derefter på 'Udskriv'. Du vil nu udskrive fra din nye computer til din gamle computers delte printer.

I slutningen af ​​2000'erne blev trådløse routere almindelige i hjemmet, som enheder til at oprette forbindelse til internettet. Trådløse routere, såvel som at give webadgang via din internetudbyder, tillader dig også at oprette grundlæggende hjemmenetværk. Siden Windows XP har Microsoft gjort det lettere for dig at oprette netværk i hjemmet. Windows Vista giver dig mulighed for simpelthen at konfigurere fil- og printerdeling på forskellige computere, så andre computere i dit hjemmenetværk kan få adgang til dem. Hvis en af ​​dine eksisterende computere har sin printer delt, skal din nye computer bare have adgang til den for at bruge den. Computeren, som forbinder printeren, skal være tændt for at bruge printeren.