Sådan tilsluttes to pc'er ved hjælp af en USB

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb eller på anden måde erhverver et 'Bridged' USB-USB-kabel. Disse USB-kabler er den eneste slags, der gør det muligt for dig at forbinde to pc'er sammen.

2.

Installer softwaren og drivere, der følger med USB-USB-kablet på begge computere. Dette opnås typisk ved at indsætte cd'en og simpelthen følge instruktionerne, der dukker op på automatisk kørsel.

3.

Vælg 'Netværkstilstand' -tilslutningsmuligheder, når du tilbydes valg. Denne forbindelsesmetode gør det muligt for dig at dele filer, mapper og internetforbindelser frem og tilbage mellem computere.

4.

Slut USB-USB til ledige USB-slots på begge computere . Hvis du ikke allerede har installeret driverne til USB-kablet, skal Windows gøre det for dig, når det er tilsluttet.

5.

Klik på Start-menuen på en computer og vælg ' Indstillinger 'efterfulgt af' Netværksforbindelser. ' Dette vil frembringe et nyt vindue med alle aktive internetadaptere på din computer.

6.

Højreklik på den internetadapter, du bruger til at oprette forbindelse til internettet via den pågældende pc og Vælg 'Egenskaber'.

7.

Klik på fanen 'Avanceret' i den nye dialogboks, der vises, og klik derefter på afkrydsningsfeltet 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse. '

Gentag trin 5 til 7 på den anden computer, og genstart begge computere. Når dette er færdigt, bliver dine computere forbundet via et lokalnetværk, der bruger dit USB-kabel.

Hvis du forbinder to computere sammen via USB-ledninger, kan du få hurtigere dataoverførsler fra computer til computer, end hvis du forsøgte at forbinde de samme computere sammen via et Ethernet-kabel eller en lignende metode. Selvfølgelig er det ikke så enkelt at forbinde to computere sammen via USB-kabler, som at tilslutte ledninger i tomme USB-slots og have det. Du skal købe en bestemt type USB-kabel og installere den software, der følger med den på begge computere. Heldigvis er hele processen relativt ukompliceret, når du ved hvad du gør.