Sådan bruges et kodeord til trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket og modemet ud af stikkontakten. Sluk din computer. Tilslut routeren til en computer ved hjælp af internetporten på computeren og en Ethernet-port på routeren.

2.

Tilslut modemet. Vent til forbindelsen til at etablere. Tilslut routeren. Find din router manual. Hver router mærke bruger en anden hjemmeside til at formatere sine routere.

3.

Åbn en browser og indtast den hjemmeside, der er angivet i manualen. Skift routernavn og klik på 'Gem indstillinger.' Tryk på 'Fortsæt'. Vælg fanen 'Trådløs' og ændrer SSID-navnet på det trådløse netværk. Deaktiver 'Trådløs SSID-udsendelse. Vælg' Gem indstilling 'og' Fortsæt. '

4.

Vælg fanen' Sikkerhed '. Skift sikkerhedstilstand til 'WEP,' og indtast en adgangskode. Klik på 'Gem indstillinger.' Afbryd Ethernet-ledningen.

Et trådløst netværk uden adgangskode er tilgængeligt for alle inden for rækkevidde. Dette efterlader din information åben for hackere og uformelle brugere at opnå lige ved at bruge dit internet signal. Næste dør naboer kan også udnytte dit signal. Jo flere computere bruger det samme signal, jo langsommere er forbindelseshastigheden. Sikring af din forbindelse med et kodeord giver dig sikkerhed og viden om, at dine oplysninger og signal har et yderligere lag af beskyttelse.