Sådan fejlfindes en Lenovo Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start den webbrowser, du normalt bruger, og kontroller indstillingerne 'Arbejd offline'. Klik på den øverste værktøjslinje, hvor det står 'File' og rul ned til, hvor det står 'Work offline.' Sørg for, at dette valg ikke er markeret, ellers vil det forhindre driften af ​​din trådløse forbindelse. Klik på denne indstilling for at fjerne markeringen.

2.

Se over forbindelsen mellem modemet og den trådløse router. Begge enheder har en Ethernet-port på bagsiden. Det ligner en overdimensioneret telefonledning. Hvis disse porte ikke er optaget af et Ethernet-kabel, skal du slutte den ene ende af kablet til hver enhed. Denne forbindelse kan ikke løses.

3.

Kontroller dine optegnelser for adgangskoden til din Lenovo trådløse opsætning, hvis du har en sikret forbindelse. (En sikret forbindelse anbefales.) Hvis du ikke kan finde dit kodeord i dine optegnelser, skal du nulstille det.

4.

Find vejledningen, der fulgte med din router og Uddrag to vigtige stykker information. Den første er den specielle webadresse, som producenten gav dig til at oprette din router s indstillinger, den anden er standardadgangskoden til din router.

5.

Indtast internettet adresse fra manualen til webbrowseren og klik på 'Enter.' Når du bliver bedt om det, skal du indtaste standardadgangskoden fra den trådløse router.

6.

Vælg et nyt kodeord til din trådløse forbindelse nu at du har adgang til indstillingerne. Sørg desuden for, at den type trådløs sikkerhed, du bruger, er 'WPA'. 'WEP' er en anden tilgængelig mulighed, men det er en ældre krypteringstype og er teknisk dårligere.

p> 7.

Klik på ikonet for trådløst netværk på højre side af nederste værktøjslinje i Windows på din Lenovo-computer. Der vises en liste over trådløse netværk inden for rækkevidden af ​​din Lenovo-computer. Klik på navnet af dit trådløse netværk og indtast din nye adgangskode, når du bliver bedt om det.

8.

Se nederst til højre på dit Windows-skrivebord. Du skal få en meddelelse, der angiver, at yo du har med succes tilmeldt netværket.

Fejlfinding af din trådløse forbindelse via din Lenovo-computer er ikke en opgave, der kræver kendskab til trådløse netværk eller et stort niveau af computerfejlfindingskendskab. Du kan reparere Lenovos trådløse problemer, der spænder fra browserindstillingsfejl til problemer med hardwareforbindelse - og det eneste, du skal bruge, er ejerens manual, der blev sendt sammen med din router. Du behøver ikke yderligere enheder eller værktøjer og bør behøver ikke at ty til den dyre hjælp fra en tekniker.