Sådan installeres Roadrunner Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut koaksialkablet. Den ene ende forbinder til en koaksial indgangsstik på modemets bagside, mens den anden sluttes til stikkontakten.

2.

Slut strømmen ved at tilslutte modemets strøm ledningen til en stikkontakt. For at undgå skader ved elektrisk strømforsyning skal du slutte netledningen til en overspændingsbeskytter, der er sat i stikkontakten. Sæt den anden ende af netledningen i modemet, og vent på 'Strøm' og 'Modem 'lyser for at tænde og forblive på. Få modemmer kræver en manuel omskifter, men hvis modemet har en switch, skal du tænde for det og vente på, at modemet tændes.

3.

Tilslut modemet til din computer. Hvis du bruger et ethernet-kabel, skal du slutte den ene ende af ethernet-kablet til ethernetporten på din computer og den anden til den tilsvarende ethernet-port på modemet. Hvis du bruger et USB-kabel, anbring USB-driverdisken i computerens diskdrev, vælg indstillingen for at tillade, at Windows automatisk registrerer drivere, og tilslut USB-kablet til modemets og computerens USB-porte.

4.

Genstart computeren og vent på, at modemets pc-lampe tændes. Når alle tre lys er tændt, skal du åbne en internetbrowser og gennemse frit.

Tips og advarsler

  • Ring dit lokale Time Warner Cable Office, hvis modemet gør Gå ikke online for at sikre, at din internettjeneste til kabel er blevet aktiveret.
  • Roadrunner Internet Service er en type bredbånds- eller højhastighedsadgang til internet, der leveres af Time Warner Cable Company. Selv om Roadrunner internetforbindelsen i de fleste tilfælde er installeret professionelt af en Time Warner-tekniker, er det også muligt at selvinstallere. Når kabelmodemet er tilsluttet og tændt, er installation af Roadrunner Internetadgang en relativt simpel opgave.