Sådan laver du en WiFi Range Extender

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer kaffekassen på en arbejdsflade med den åbne side opad. Mål 4 tommer op fra bunden af ​​dåsen. Hammer et negle halvvejs gennem kanens side ved 4-tommers mærket. Fjern neglen.

2.

Skær en 3-tommers længde af kobberkabelen med fast kerne med trådskærerne. Opvarm lørjernet i fem minutter. Lod en ende af ledningen til centerkontakten foran på N-adapterstikket. Lad loddet køle i et øjeblik.

3.

Sæt ledningens frie ende i hullet i kaffekassen. Skub N-adapterstikket op imod hullet. Løsn siderne af N-adapterstikket på dåsen. Lad loddet køle i fem minutter.

4.

Tilslut den ende af Pigtail N-kablet til N-adapterstikket. Tilslut den anden ende af Pigtail N-kabel med wire cutters. Sæt de to ledninger i enden med dine fingre. Strikk 1/2 tommer isolering ud for enden af ​​de to ledninger med trådstrimmerne.

5.

Løsn dækselstangen fra antennen. Fjern dækslet fra antennen. Løsn enden af ​​en af ​​de to ledninger til bunden af ​​antennen, som nu afsløres ved at fjerne dækslet. Lad loddet køle i et minut. Løs enden af ​​den anden ledning til siden af ​​antennen. Lad loddet køle i et øjeblik. Tag stikket ud af stikket.

6.

Mål Wi -Fi forlænger, som du har lavet, så den åbne ende vender mod hjemmenetværkets Wi-Fi-sender.

Tips og advarsler

  • Voksenovervågning foreslås på grund af brugen af ​​en sodavand, hvis personen gør forlængeren i s underage.
  • Evnen af ​​en Wi-Fi-antenne dikteres både af dens fysiske størrelse og afstanden fra Wi-Fi-senderen. Du kan lave en Wi-Fi-extender for at øge modtagelsesevnen hos en Wi-Fi-antenne. Der er behov for et par husholdningsartikler, ligesom varer fra en elektronik butik. Wi-Fi-extenderen vil ikke fysisk beskadige Wi-Fi-antennen eller bortfalde nogen garanti, der måtte være på plads.