Sådan tilføjes trådløs til Comcast med VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern den trådløse router og tilslut den medfølgende Ethernet-kabel (ligner en større telefonforbindelse) på bagsiden af ​​den trådløse router, der er mærket 'Internet'.

2.

Slut den anden ende af Ethernet-ledningen bag på dit Comcast-kabelmodem, mærket 'Internet'.

3.

Slut et andet Ethernet-kabel til på bagsiden af ​​den tilgængelige Ethernet-port på din trådløse router, og sæt den anden ende på bagsiden af ​​din computers tilgængelige Ethernet-port. Din trådløse router er nu forbundet til dit Comcast-modem og din computer.

4.

Tilslut en tredje Ethernet-kabel fra bagsiden af ​​den tilgængelige Ethernet-port på den trådløse routers stik, mens du sætter den anden ende på bagsiden af ​​din VoIP-adapter mærket 'Internet' (hvis du bruger en USB-tilsluttet VoIP-adapter som MagicJack , skal du sætte den i computerens ledige USB-port).

5.

Slut din faste telefonledning til bagsiden af ​​din VoIP-adapter. Hvis du bruger en trådløs telefon, skal du placere den så langt væk fra den trådløse router som muligt, da den trådløse telefon kan forstyrre det trådløse signal fra routeren, som kan forårsage tabte og lavkvalitetsopkald.

6 .

Slut dit Comcast-modem, den trådløse router og VoIP-adapteren til stikkontakten.

7.

Åbn startmenuen, kontrolpanelet, 'Netværk og Internet, '' Netværk og deling ',' Opret forbindelse til et netværk 'og' Opret forbindelse til internettet. ' Din computer forsøger at få adgang til en trådløs router. Klik på brandnavnet på den trådløse router, du ejer.

8.

Opret en adgangskode til det trådløse netværk for at forhindre uautoriserede personer i at få adgang til dit trådløse internet og bruge det gratis . Gem ændringer og opret forbindelse til internettet ved at åbne din foretrukne browser som Internet Explorer.

Comcast leverer højhastigheds-kabel Internet, som er effektivt til at bruge en VoIP (Voice over Internet Protocol) -tjeneste. Oprettelse af en trådløs forbindelse med din VoIP-tjeneste giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til internettet på forskellige områder af huset, mens de stadig har evnen til at tale på telefonen. Køb en separat trådløs router for at oprette forbindelse til dit Comcast-kabelmodem, hvis du vil oprette en trådløs internetforbindelse.