Sådan tilslutter du et skrivebord til en trådløs højhastighedsforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for modemet, der leveres af din kabeludbyder, hvis det ikke er tændt allerede.

2.

Klik på 'Start' knappen på din computers skrivebord og vælg derefter 'Opret forbindelse til' fra de tilgængelige indstillinger.

3.

Vælg dit netværk fra listen over muligheder, der vises. Din computer vil liste alle trådløse netværk, der er inden for rækkevidde. Dit modem vil som standard blive angivet som modemets producent.

4.

Indtast sikkerhedsnøglen til dit modem, når du bliver bedt om det. slags adgangskode kan hjælpe med at sikre dit trådløse netværk mod hackere såvel som naboer, der vil stjæle din forbindelse. Dit netværk har mere end sandsynligt, at der endnu ikke er oprettet en sikkerhedsnøgle. Hvis det gør det, skal din kabeludbyder have forsynet dig med den adgangskode, når den installerede modemet. Hvis en sikkerhedsnøgle endnu ikke er oprettet, kan du sikre dit netværk ved at installere den software, der fulgte med modemet, og følge instruktionerne på skærmen.

5.

Star t surfing på nettet Din computer vil være permanent forbundet til dit trådløse trådløse modem, uden at du behøver at gentage forbindelsesprocessen i fremtiden.

Trådløst internet (Wi-Fi) giver dig mulighed for at surfe på internettet uden at have din computer fysisk forbundet til en telefonlinje eller et modem. Mange kabelvirksomheder tilbyder en trådløs højhastigheds internetadgang. Kabelfirmaet installerer et modem i dit hjem, der er vedhæftet kabelledningen, og så sender modemet et trådløst signal, som du kan forbinde din stationære computer til efter et par minutter opsætningstid.