Hvordan bruger jeg Wi-Fi med en Sony PCG-792L?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller Ethernet-kabelforbindelsen, der er foretaget mellem den trådløse router og bredbåndsmodem, hvis det er relevant. Denne proces er kun mulig, hvis du forsøger at deltage i et Wi-Fi-netværk, der er oprettet i dit eget hjem eller kontor med routeren og modemmet i nærheden. Sørg for, at Ethernet-kabelstikkene sidder tæt ind i Ethernet-portene på bagsiden af ​​modemet og routeren. Ellers vil din Sony PCG-792L ikke kunne deltage i netværket.

2.

Klik på det trådløse ikon på højre side af værktøjslinjen nederst i skrivebordet i Windows på Sony PCG-792L.

3.

Se listen, der vises, efter at du har klikket på det trådløse ikon. Alle de listede netværk er netværk inden for rækkevidde, som du kan deltage i, selvom nogle er sikret og kræver en adgangskode for at blive medlem. Klik på det netværk, du ønsker at deltage i.

4.

Indtast adgangskoden, når du bliver bedt om det, hvis du vælger at deltage i et sikret netværk Hvis du ikke har adgangskoden, skal du enten slutte dig til et andet netværk eller kontakte netværksadministratoren og anmode om adgangskoden.

5.

Vælg den rigtige type sikkerhedskryptering tildelt netværket, hvis du stadig forsøger at slutte sig til en privat. Der er to slags grundlæggende kryptering, 'WEP' og 'WPA.' Mere end sandsynligt vil den valgte krypteringsmetode være 'WPA'. Tjek med serveradministratoren, hvis du er i tvivl.

6.

Vent på din Sony PCG-792L for at slutte dig til netværket. Hvis du lykkes, vil du se en statusmeddelelse nederst til venstre på skrivebordet, der angiver en etableret forbindelse.

7.

Start din webbrowser for at teste din forbindelse til netværket og surfe på internettet. Browseren bør ikke have noget problem ved at lægge dine websteder.

8.

Forsøg at deltage i et andet netværk, hvis den oprindelige netværksforbindelse fejler, eller hvis din browser ikke bliver lastet. Det kan simpelthen være et problem med det pågældende Wi-Fi-netværk. Se listen over tilgængelige trådløse netværk. Klik på en ny netværksliste for at genoptage processen.

Brug af Wi-Fi med en Sony PCG-792L er ikke en kompleks indsats, selvom du ikke har nogen tidligere erfaring med Wi-Fi-netværk eller med Sony Vaio-computere. Sony PCG-792L leveres med en intern trådløs løsning i form af et NIC (netværkskort), som gør det muligt at opdage og tilslutte Wi-Fi-netværk uden behov for ekstra eksterne enheder. Du kan deltage i offentlige eller private Wi-Fi-netværk på din Sony PCG-792L uden yderligere værktøjer eller enheder.