Sådan ændres adgangskoden på et DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din internetbrowser og skriv 'http://192.168.1.1' (uden citater) i din adresselinje.

2.

< p> Indtast brugernavn og nuværende adgangskode til dit DSL-modem. Besøg din fabrikants hjemmeside for at bestemme standard brugernavn og adgangskode eller dens modem. For eksempel har Netgear og Linksys et standardadgangskode til 'admin'.

3.

Naviger til sikkerheds fanen for at ændre din eksisterende adgangskode til en anden adgangskode. Gem ændringer og afslut. Hvis du ikke har adgang til dine modem sikkerhedsoplysninger, skal du nulstille dit modem til fabriksindstillingerne.

4.

Sluk computeren.

5.

Tryk og hold nulstillingsknappen på dit DSL-modem i 30 sekunder. Nulstillingsknappen er normalt placeret i bagsiden af ​​modemet ved siden af ​​enten Ethernet-porten (som tilsyneladende er en større telefonforbindelse) eller vekselstrømsadapteren. Nulstillingsknappen er forsænket, så du skal bruge en spids genstand, som f.eks. en pen eller en perleklem.

6.

Træk DSL-modemet ud af stikkontakten, mens du stadig trykker på nulstillingsknappen i 30 sekunder.

7.

Genstart computeren og sæt DSL-modemet i stikkontakten igen.

8.

Åbn din internetbrowser og indtast 'http://192.168.1.1' (uden citater) i adresselinjen.

9.

Indtast standard brugernavn og adgangskode til producenten af dit DSL-modem. Find standard brugernavn og adgangskode ved at få adgang til producentens hjemmeside eller se i ejerens manual.

Naviger til sikkerhedsdelen af ​​modemindstillingerne for at ændre adgangskoden.

For at forhindre uautoriserede brugere i at få adgang til dit DSL-netværk, skal du muligvis ændre adgangskoden. Hvis autoriserede brugere har adgang til dit DSL-modem, kan de ændre modemets sikkerhedsindstillinger samt få adgang til dit netværk uden at betale for internet service. Du kan ændre adgangskoden til dit DSL-modem uden at skulle kontakte din internetudbyder. Dit DSL-modem kom med en standardadgangskode, du skal vide, før du ændrer adgangskoden.