Sådan aktiveres et servercertifikat

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows IIS-serveren 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på linket 'Internet Information Services (IIS) Manager' for at åbne din hovedkonfigurationskonsol.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​'Websites'. En liste over websteder vises. Klik på webstedet, for hvilket servercertifikatet er konfigureret.

3.

Klik på 'Bindinger' i afsnittet 'Rediger websteder' i højre rude. Dette åbner et nyt konfigurationsvindue. Klik på 'Tilføj' i det åbnede vindue.

4.

Indtast domænenavnet for webstedet i tekstboksen mærket 'SSL-certifikat'. Vælg 'HTTPS' fra rullelisten 'Type'.

5.

Klik på 'OK' i det åbne dialogvindue. Klik på 'OK' igen for at gemme indstillingerne. Servercertifikatet er aktiveret for den valgte webside.

Et servercertifikat giver kryptering til din internetinformationstjeneste (IIS) -server. Selvom servercertifikatet er installeret, skal du stadig aktivere og aktivere det på hjemmesiden. Du aktiverer et servercertifikat ved at binde det til et websted. Hvert websted kræver en separat servercertifikatkonfiguration. Bindingen aktiverer den på serveren og associerer krypteringen på den angivne hjemmeside.