Sådan fejlfindes en D-Link Router u0026 DSL Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller strømmen. Sørg for, at både dit DSL-modem og D-Link-router er forbundet til en strømkilde, tændt og tændt.

2.

Kontroller forbindelserne. Det mest almindelige problem er, at forbindelserne mangler. Tjek dit DSL-modem og sørg for, at din internetlinie er korrekt tilsluttet, og at det udgående Ethernet-kabel er korrekt tilsluttet. Kontroller dit modem for at sikre, at den indgående Ethernet-linje er korrekt tilsluttet, og alle andre udgående Ethernet-linjer er sikkert forbundet. Hvis kablerne ikke klikker på plads, er de ikke sikkert forbundet.

3.

Kontrollér internetstatus eller modem. Der skal være et 'Internet' -lys, der tændes for at bekræfte, at enheden er tilsluttet til internettet. Hvis dette lys ikke lyser, er du ikke forbundet til internettet. Ring til din internetudbyder for at fejle eventuelle problemer, der kan være ved deres ende.

4.

Kontroller routerens internetstatus. Ligesom der er et 'Internet' lys på dit modem, vil der være en på din router. Hvis det ikke er tændt, men lyset på dit modem er, så er et sted undervejs forbindelsen tabt. Sørg for, at kablerne er sikre, og prøv at udskifte kablerne for at sikre, at de fungerer.

5.

Opdater firmware til modem og routere. Periodisk opdateres firmwareopdateringer for at rette fejl og tilføje nye funktioner. Nogle gange gør disse opdateringer ældre versioner nonfunctional. Se dit modem og routers specifikke modelnummer på fabrikantens websted for at afgøre, om der er en nyere firmware.

6.

Prøv andre enheder. Hvis alle lysene tændes og angiver, at du skal oprette en forbindelse, skal du prøve at forbinde andre enheder som en anden computer, en bærbar computer eller et videospil. Hvis andre enheder fungerer, ved du, at problemet ligger med din computer, og ikke med dit modem eller router.

Internetmodemer og routere giver dig internetadgang til flere computere i din husstand. Dette kan være godt for dine behov, men nogle gange virker det bare ikke. Mens de fleste af de problemer, der opstår, er enkle at diagnosticere og løse, kan andre tage lidt mere grave og fejlfinding.