Sådan linker du et skrivebordsmodem til en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Kobling af en bærbar computer til et opkaldsmodem

1.

Sluk modemet til skrivebordet.

2.

Indsæt cd'en, der fulgte med PCMCIA-modemkortet i cd rom-drevet på din bærbare computer, og følg instruktionerne på skærmen for at installere driverne til dit PCMCIA-modemkort.

p> Slut PCMCIA modemkortet til interface slot på siden af ​​din bærbare computer.

4.

Din computer registrerer automatisk og installerer PCMCIA-kortet. Din bærbare computer viser en ny hardwareinstalleret besked på dit skrivebord. Hvis det ikke gør det, skal du gå til dit kontrolpanel og køre guiden Tilføj ny hardware.

5.

Slut den ene ende af telefonledningen til telefonstikket på PCMCIA-kortet og den anden til en telefonstik på modemet.

6.

Slå modemet på igen og opret ny internetforbindelse på din bærbare computer. Dit operativsystem skal have en guide til at guide dig gennem opsætningen.

Kobling af en bærbar computer til et kabel- eller DSL-modem

1.

Drej dit kabel eller DSL modem off.

2.

Slut din USB Ethernet-adapter til en USB-port på din bærbare computer.

3. slutningen af ​​Ethernet-kablet til USB Ethernet-adapteren og indsæt den anden ende af Ethernet-kablet i Ethernet-porten på kabel- eller DSL-modemet.

4.

Tænd modemet .

5.

Din bærbare computer skal genkende modemet som ny hardware. Brug den nye internetforbindelse guiden installeret i dit operativsystem til at oprette den nye internetforbindelse.

Tips og advarsler

  • Hvis din bærbare computer ikke har en grænsefladeplads, kan du oprette forbindelse til opkaldsmodemet ved hjælp af en USB-adapter. Hvis du har svært ved at installere modemet, skal du prøve at bruge guiden Tilføj ny hardware.
  • Når du installerer ny computerhardware eller software , skal du altid læse installationsvejledningen først for at undgå uforudsete problemer.
  • Det er ret nemt at koble en bærbar computer til dit skrivebordsmodem. Det udstyr, du skal bruge afhænger af hvilken type laptop du ejer. Ifølge Florida Center for Instruktions Teknologi har nogle bærbare computere en PCMCIA-stik til installation af PCMCIA-kort, der forbinder til eksterne enheder som modemer. Hvis din ikke har det, skal du bruge en USB Ethernet-adapter til at forbinde din laptop til modemmet.    For opkaldsforbindelser er alt du skal gøre, at tilslutte en telefonlinje fra modemet til din bærbare computer. PCMCIA modemkortet har en telefonstik indbygget i den.