Sådan opsætter jeg mine arbejdsstationer til internettet gennem 2003

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' I det åbnede vindue skal du klikke på 'Netværk og Internet'. Klik på 'Internetindstillinger' i dette vindue. Dette åbner et Konfigurationsvindue i Internet Explorer.

2.

Klik på fanen 'Forbindelser'. Vælg 'Ring aldrig til en forbindelse' fra listen over muligheder. Klik på knappen 'LAN-indstillinger' for at åbne et nyt konfigurationsvindue.

3.

Kontroller indstillingerne mærket 'Automatisk registrering af indstillinger' og 'Automatisk konfigurationsscript.' Klik på 'OK' i dette vindue og klik på 'OK' igen i hovedegenskabsvinduet. Din computer er nu konfigureret til at bruge indstillingen for valg af internetforbindelse til Windows 2003.

Internet Connection Sharing (ICS) på din Windows 2003-maskine giver dig mulighed for at forbinde alle klientcomputere til serveren og bruge sin internetforbindelse til webadgang. Klientmaskinen er angivet i Internet Explorer-webbrowseren. Internet Explorer har indstillinger, der fungerer problemfrit med ICS-opsætningen på din Windows 2003-server. Konfiguration af din ICS-klient kræver kun nogle få konfigurationstrin.