Sådan tilslutter du en USB 10 100 Ethernet-adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en ubrugt USB-port på forsiden, siden eller bagsiden af ​​computeren.

2.

Slut USB Ethernet-adapteren til USB-porten direkte eller brug det medfølgende USB-stikkabel. Vent, mens operativsystemet installerer standarddrivere (software), der gør det muligt for computeren at genkende og oprette forbindelse til drevet. Se efter en pop op-meddelelse nederst på skærmen, der angiver, at forbindelsen var vellykket.

3.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på adapteren er tilsluttet computeren.

4. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på netværksenheden, som f.eks. routeren eller switchen.

5.

Vent til både computeren og netværksenheden forenes med forbindelsen til Ethernet-adapteren. For eksempel på routeren vil du se et nyt indikatorlys for den nye Ethernet-forbindelse. Brug derefter din netværksforbindelse til internetadgang, deling af filer eller anden netværksrelateret aktivitet.

Tips og advarsler

  • Kontakt routerproducenten ' s instruktionsbog for trin til, hvordan du etablerer en internetforbindelse til den netværkede computer, der bruger USB Ethernet-adapteren.
  • Hvis et Ethernet-kabel ikke blev inkluderet med USB Ethernet-adapteren, skal du købe en separat, hvis det er nødvendigt.
  • Producenten af ​​din computer har muligvis ikke inkluderet en Ethernet-port, eller måske har porten brød på din computer. Ikke desto mindre er din computer stadig i stand til at bruge højhastigheds-internet som DSL eller kabel. Du skal bare tilpasse - eller mere præcist kan du bruge en Ethernet-adapter til at udstyre din pc til at understøtte en højhastighedsforbindelse. USB-teknologi gør det nemt at tilslutte Ethernet-adaptere til computere.