Wireless Won 't Opret forbindelse til gratis WiFi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Forsøg at deltage i et andet trådløst netværk for at sikre, at det ikke er et problem med det gratis WiFi-netværk. Klik på det trådløse ikon på computerens skrivebordsområde. Hvis du bruger en maskine med et Windows-operativsystem, vil dette ikon være på højre side af den nederste værktøjslinje og vil ligne en desktop skærm, hvor et sæt trådløse signalbølger kommer ud af siden. Hvis du har en Mac-computer med OS X installeret, vil dette ikon være på højre side af den øverste værktøjslinje i dit skrivebordsområde. Det ser ud som et sæt strålende trådløse bølger, der bevæger sig opad.

2.

Klik på navnet på et andet netværk fra listen, der vises. Dette er navnene på alle de trådløse netværk inden for rækkevidde af din computer. Hvis du ikke kan oprette forbindelse, er der helt sikkert et problem med din computer, og du bliver nødt til at fejlfinding yderligere.

3.

Start din webbrowser, og kontroller indstillingerne. Klik på fanen 'File' på browserens øverste værktøjslinje og sørg for at 'Arbejd offline' ikke er aktiveret med et afkrydsningsfelt ved siden af ​​det. Hvis det er, skal du klikke på denne liste for at fjerne markeringen og slå den ind. Hvis du forlader det, forhindrer du dig i at surfe på internettet via gratis WiFi på din browser.

4.

Kontroller dit WiFi USB-stik, hvis du bruger en vedhæftet fil for at få adgang til gratis WiFi, fordi din computer mangler en intern løsning (et netværkskort). Denne USB-stik tilsluttes en af ​​USB-portene på din computer. Sørg for, at den er tæt forbundet til en af ​​disse porte og ikke er blevet afbrudt.

< p> 5.

Kontrollér, at du har installeret den korrekte software og drivere til din USB-stik, hvis du bruger den metode til at oprette forbindelse til gratis WiFi. Dit stik leveres med en installationsdisk. Hvis du ikke har gjort det Så allerede indsæt denne disk i din computer og følg den enkle skærm guiden for at installere indholdet. Genstart computeren er og forsøg på at tilslutte WiFi-forbindelsen igen.

Undertiden vil et forsøg på at deltage i et gratis trådløst netværk mislykkes. Selv om det kan være et problem med det trådløse netværk, er det mere sandsynligt et problem med din computer og dine WiFi-enheder. Uanset om det er et problem med dine browserindstillinger eller et problem med din WiFi USB-stikket, kan du diagnosticere problemet og komme med en løsning, selvom du ikke har tidligere erfaring med trådløst netværk. Der kræves ingen værktøjer.