Cat 6 Ethernet-kabel Patch Vs. Crossover

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Baggrund

Kabler af kategori 6 anvendes med 1000BASE-T gigabit Ethernet-systemet. Standarden giver mulighed for en valgfri automatisk crossover gjort internt i udstyret. Se i din ejerens manual for at afgøre, om dit udstyr har funktionen og hvordan du aktiverer / deaktiverer den.

Patch vs Crossover

Patchkabler forbinder transmitterne i den ene ende for at sende stifter i den anden ende, og modtage stifter til at modtage stifter. Crossover kabler forbinder transmitterne i den ene ende for at modtage stifter i den anden ende.

Valg af kabel

Brug et patchkabel, når du tilslutter forskellige typer udstyr, f.eks. en computer til et nav . Alle nav / routere / switche udfører crossover internt. Brug et crossover-kabel, når du forbinder to af de samme typer udstyr, f.eks. To computere eller to hubs, og hverken eller begge enheder implementerer automatisk crossover. (Hvis begge enheder udfører en crossover, at der er en for mange crossovers.) Hvis kun en enhed bruger den automatiske crossover, skal du bruge et patchkabel. Hvis du vælger det korrekte kabel til at forbinde dine netværksenheder, bestemmer du om, hvorvidt de virker. At forstå forskellen mellem patch- og crossover-kabler og vide kapaciteten i dine netværksenheder gør det muligt for dig at oprette forbindelse til et arbejdsnetværk.