Sådan Ping et LAN-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Ping Broadcast-adressen på LAN'et

1.

Beregn broadcast-adressen på LAN'et ved at beregne den højeste tilgængelige adresse inden for rækkevidden af ​​adresser, der er tildelt LAN'en. Hvis masken for netværket er / 24 eller 255.255.255.0, er udsendelsesadressen adressen med 255 som det endelige nummer. Hvis din adresse f.eks. Er 192.168.1.14, vil udsendelsesadressen for netværket være 192.168.1.255.

2.

Skriv 'ping -b 192.168.1.255' til ping udsendelsesadressen. Parameteren '-b' er påkrævet på nogle systemer for at tillade en broadcast-ping.

3.

Tolk outputresultaterne. Der vil sandsynligvis være flere svar, en fra hver enhed på netværket. Husk, at ikke alle enheder vil reagere på broadcast-pings, og Windows har ping-svar slået fra som standard, når du bruger Windows Firewall.

Ping Scan et netværk

1.

< p> Installer nmap-programmet på dit system, hvis det ikke allerede er installeret. Mange Linux- eller Mac OS-versioner leveres med nmap installeret som standard. Programmet nmap er tilgængeligt som en gratis download fra Usikker som vist i referencerne. Dette er det mest almindelige ping-scanningsværktøj, selv om andre er tilgængelige, f.eks. Ping Scan og Solar Winds Engineers Toolset.

Brug programmet nmap til at foretage en pingscanning af en serie af adresse. Skriv 'nmap -v-sP 192.168.1.0/24'. Dette vil sekventielt pinge hele adressen i et bestemt netværksområde.

3.

Tolk resultaterne. Programmet nmap udskriver en linje for hver IP-adresse i området og angiver om værten ser ud til at være op eller ned. Husk at Windows-systemer som standard vises, medmindre undtagelser er tilladt i Windows Firewall.

Tips og advarsler

  • Brug denne teknik ofte til netværk som du administrerer. Internet crackers vil bruge det mod dig, så det er godt at vide, hvad de ved.
  • Brug ikke dette på ethvert netværk, hvor du ikke er administrativ myndighed, medmindre du har skriftlig tilladelse. kan betragtes som invasive og underkastes disciplinære handlinger. I nogle jurisdiktioner kan de betragtes som ulovlige.
  • Prøv ikke dette på arbejde, medmindre du har skriftlig tilladelse fra ledelsen eller er indgået som led i et sikkerhedsrevisionshold. Uden tilladelse kan disse handlinger medføre sanktioner eller afskedigelse på arbejdspladsen.
  • Teknisk set ville et LAN-netværk ikke reagere på traditionelle pings, men der findes flere metoder, der bruger pings, der finder alle enheder på et LAN. En pingpakke sendt til broadcast-adressen til et LAN vil ofte returnere svar fra mange af de enheder, der er tilsluttet LAN. Du skal forstå IP-adressering for at beregne udsendelsesadressen. Ikke alle enheder på et LAN vil reagere på en broadcast-ping. En anden metode til at finde enhederne på et LAN er at bruge et ping-scanningsværktøj som nmap.