Sådan bruger du Wi-Fi på HP Pavilion Dv6000

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og vælg 'Kontrolpanel.' Derefter skal du klikke på 'Internet Connections.' Find knappen 'Netværksforbindelser' og klik på den.

2.

Højreklik på knappen 'Trådløs netværkstilslutning' og vælg 'Egenskaber'. Vælg fanen 'Trådløse netværk' i vinduet, der vises.

3.

Find det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til, i vinduet 'Tilgængelige netværk' i vinduet. Klik på netværket en gang, og tryk derefter på knappen 'Konfigurer'.

4.

Skriv dit kodeord i 'Netværksnøgle' boksen, hvis det er nødvendigt. Tryk på 'OK' knappen, når du er færdig. Hvis dit netværk ikke kræver et kodeord, skal du klikke på knappen 'OK' uden at indtaste nogen oplysninger i boksen 'Netværksnøgle'.

Opsætning af Wi-Fi på Hewlett-Packards Pavilion Dv6000-bærbar computer tager kun et par klik med musen. Denne bærbare computer installeres med Windows Vista. Vista er et brugervenligt operativsystem, og oprettelsen af ​​dit Wi-Fi-netværk er en intuitiv proces. Ud over et kabel- eller DSL-modem behøver du ikke noget eksternt udstyr til at installere Wi-Fi. HP Pavilion Dv6000 leveres med fuld Wi-Fi-netværksfunktioner, så du kan få det online så hurtigt som du kan tage det ud af kassen.