Sådan kontrolleres PC Pitstop Cable Speed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Free Internet Speed ​​Test.' På PC Pitstop-hjemmesiden er der to rækker på fire sektioner hver. I den nederste række er hastighedstestlinket under afsnittet 'Internet Speed'.

2.

Klik på linket Målebåndbredde.

3 .

Vælg den server, der er tættest på dig geografisk, og klik på den tilsvarende knap. PC Pitstop tilbyder et valg mellem Los Angeles, Californien, Washington, DC, London, England og Dallas, Texas.

4.

Rul ned på siden for at læse resultaterne. Downloadhastighed, uploadhastighed og latens vises alle under testvinduet, når testen er færdig.

Tips og advarsler

  • Luk andre vinduer og undgå ved hjælp af andre internetapplikationer under testen for at få de mest præcise resultater.
  • Kabel-internetforbindelser annoncerer fremragende forbindelseshastigheder, men lokale problemer kan medføre langsommelighed. PC Pitstop er et websted, der tilbyder gratis computer scanning og hastighedsprøvning til forbrugere, ud over yderligere fejlfinding og tekniske supporttjenester og download af software, der er tilgængelige mod et gebyr. Brug PC Pitstop Internet-hastighedstesten til at kontrollere hastigheden af ​​en kabelforbindelse, før du ringer til teknisk support for at rapportere langsommelighed eller anmode om en serviceopgradering.